mama.Antosia
Fanka BB :)
I jeszcze zawsze tak mam że żołądek jakiś taki męczący i do południa muszę w siebie wciskać jedzenie mimo że jestem okropnie glodna a po południu to już jem prawie xo godzina 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Moj niby rozumie moje samopoczucie ale humorki ma jakies i mu wszystko śmierdziTrochę mi ulżyło, że nie tylko ja taka wiecznie zmęczona jestem i mój mąż z tych co kompletnie niewyrozumiali są...mnie mój już do szału doprowadza i czekam z niecierpliwością na jutro jak wreszcie pojedzie do pracy i będę miała święty spokój, bo teraz na L4 z dupą w domu siedział i mu chyba odwala z tego powodu i dzień w dzień musi mnie z równowagi wyprowadzić z samego rana

Ja też miewam ostatnio dużo znów związanych z ciążąHejka, mi się cały czas śni usgbyłam dziś w nocy na jednym i powiedzieli matko jak szybko się rozwija ta ciąża jaki na piękny kręgosłup
i powiedziała proszę przyjść za 5 miesięcy
A wczoraj śniła mi się córka! Moja piękna, zdrowa i wymarzona córka
Czy wy też macie takie dobre sny? Ja czasem miewam złe, ale nie związane z ciąża bardziej, że ktoś mnie goni albo coś
 dzisiaj całą noc śniło mi się usg genetyczne, oczywiście w negatywny sposób, że były bardzo złe wyniki
 dzisiaj całą noc śniło mi się usg genetyczne, oczywiście w negatywny sposób, że były bardzo złe wyniki  Przez to całą noc się stresowałam. Ja już odliczam dni do tego usg bo zwariuje. A to jeszcze 16 dni
 Przez to całą noc się stresowałam. Ja już odliczam dni do tego usg bo zwariuje. A to jeszcze 16 dni 
 piersi to czuję jakby miały mi za chwilę eksplodować ale za to mojemu mężowi się podobają bo urosły haha
 piersi to czuję jakby miały mi za chwilę eksplodować ale za to mojemu mężowi się podobają bo urosły haha  co do samopoczucia od dwóch dni jest ciutke lepiej, chociaż szybko się męczę i długo nie mogę nic porobić bo muszę za chwilę odpocząć, dobrze że to pierwsza ciąża, podziwiam Was dziewczyny, że dajecie radę z małymi dziećmi jeszcze silne kobietki
 co do samopoczucia od dwóch dni jest ciutke lepiej, chociaż szybko się męczę i długo nie mogę nic porobić bo muszę za chwilę odpocząć, dobrze że to pierwsza ciąża, podziwiam Was dziewczyny, że dajecie radę z małymi dziećmi jeszcze silne kobietki 
Haha dokładnie, już chyba wolałabym raz a porządnie zwymiotować a nie się człowiek męczy@Lisia15 haha, też tak mam. Coś zrobię i zaraz musze usiąść, bo już się zmeczylam. Tylko biustonosz noszę taki sam. Jedyne co się zmieniło, to kształt biustu, rozmiar nie. I też mną szarpie, chociaż nie wymiotuję. Nie wiem co lepsze

dobrze ze chodzi rano tylko, bo wcześniej to cały dzień mnie rzucało masakra
 dobrze ze chodzi rano tylko, bo wcześniej to cały dzień mnie rzucało masakra  ale im dalej tym lepiej podobno
 ale im dalej tym lepiej podobno 
Tez się tego trzymam. W pierwszej ciazy z blizniakami szarpnelo mną tylko raz (!). A niby hormony szaleją bardziej. Byle do przodu...Haha dokładnie, już chyba wolałabym raz a porządnie zwymiotować a nie się człowiek męczydobrze ze chodzi rano tylko, bo wcześniej to cały dzień mnie rzucało masakra
ale im dalej tym lepiej podobno

duży obiad, potem baton, potem jeszcze cos, aż w końcu o 20 zrobiłam sobie pitę (w miare zdrowa, bo indyk z patelni grillowej, warzywa, sos z jogurtu i ziół prowansalskich, a chlebek pita z lidla o dziwo dobry ma skład). No i godz.21 zrobiłam kolejna
 duży obiad, potem baton, potem jeszcze cos, aż w końcu o 20 zrobiłam sobie pitę (w miare zdrowa, bo indyk z patelni grillowej, warzywa, sos z jogurtu i ziół prowansalskich, a chlebek pita z lidla o dziwo dobry ma skład). No i godz.21 zrobiłam kolejna Spac poszłam ok.1, wiec minely 4 godziny od ostatniego posiłku, ale jednak wieczorem do by nie było to trawienie zupełnie inne i było mi okropnie niedobrze, zgaga i myslalam, ze zwymiotuje
 Spac poszłam ok.1, wiec minely 4 godziny od ostatniego posiłku, ale jednak wieczorem do by nie było to trawienie zupełnie inne i było mi okropnie niedobrze, zgaga i myslalam, ze zwymiotuje dziś tez za bardzo nie mam mdłości, ale jestem okropnie senna. Boje sie tylko, ze znowu bede żarła, a nie chce dużo przytyć...
 dziś tez za bardzo nie mam mdłości, ale jestem okropnie senna. Boje sie tylko, ze znowu bede żarła, a nie chce dużo przytyć... bułek nie mam za to chleb i swoje pomidorki i wiecie co ?kurcze dobre
bułek nie mam za to chleb i swoje pomidorki i wiecie co ?kurcze dobre