reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Witajcie dziewczyny....
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty....
Ja już się stresuje... A mam jutro.. Miałam sen o babci mojej zmarłej. Ze z nią rozmawiałam... Nie wiem co to może znaczyć 🙄.
Dostałam wyniki i tsh 1.990. Hmmm myślę że jest ok a biorę euthyrox 25...
Miłego dnia
Dała Ci wsparcie. Czuwa nad Tobą więc myślę że to dobry sen.
Ja mam tsh 2.30. Na początku lipca miałam 1.53. Na szczęście dziś wizyta u Endo bo już się boje

reklama
A ja wizyte mam dopiero za tydzień we wtorek matko tak mi się dłużą te 4tygodnie ze to szok jakis😫 jeszcze w nocy taki jakis skurcz mnie złapał po lewej stronie ze az sie wystraszyłam mam nadzieje ze to nic złego nie zwiastuje🥺 powodzenia dzis kobietki 🤞💪

więc moze wrzućmy na luz. 😃 Nic nie zrobimy z tym na co wplywu nie mamy
Ja w ogole nie mam objawow także luzik ciesze się z tego bo moge normalnie funkcjonować 🙂 serce bije bo podsłuchuje malucha raz na jakiś czas wiec wszystko jest w porzadku . Wydaje mi się ze poprostu organizm przyzwyczaja sie do naszego stanu i dlatego czujemy się lepiej niż na samym początku i nie ma w tym nic nadzwyczajnego 😉

Nie śpię od ponad dwóch godzin. Czy wy też macie takie bezsenne noce? Pewnie natłok myśli też robi swoje ale w dzień później nie umiem funkcjonować przy mega aktywnym trzylatku🙈
Mój mąż się śmieje, że ja nie zasypiam. Ja tracę przytomność. Córeczka ma gorszy okres i np dzisiejszej nocy wstawałam do niej co godzinę. W końcu wzięłam ją do nas, ale nici ze snu jak dziecko nie śpi. Potem syn wstaje do szkoły, więc śniadanie, ogarnięcie i zawiezienie. Jakoś dotrwać trzeba do drzemki córeczki 🥱 ostatnio to mój życiowy cel. 3 godziny nieprzerwanego snu 😴
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!
Ja mam wizytę w kolejny piątek i tak sobie myślę kurde będę stresować się całe 9 miesiecy od wizyty do wizyty??? Człowiek oszaleje tak sie nie da :( nie mamy na nic wpływu :(((
Jakos mi strasznie smutno dzis...
Jak już będziesz czuła ruchy jest lepiej. Przynajmniej w moim przypadku tak było. Teraz ratuję się detektorem tętna.

wiecie co nade mną mieszka małżeństwo z malym dzieckiem ,nie wiem moze ma z 4miesiace no max pol roku i codziennie slysze jak to dziecko płacze, ale to juz takie wycie to jest bo inaczej tego nie nazwę
I w ciągu dnia i w nocy i nad ranem,obstawiam, ze ma jakieś kolki czy co bo tragedia . I tak jak slysze to dziecko to czasem zadaje sobie jedno istotne pytanie ,po co mi to było 🤦‍♀️😄

wiecie co nade mną mieszka małżeństwo z malym dzieckiem ,nie wiem moze ma z 4miesiace no max pol roku i codziennie slysze jak to dziecko płacze, ale to juz takie wycie to jest bo inaczej tego nie nazwę
I w ciągu dnia i w nocy i nad ranem,obstawiam, ze ma jakieś kolki czy co bo tragedia . I tak jak slysze to dziecko to czasem zadaje sobie jedno istotne pytanie ,po co mi to było 🤦‍♀️😄
Ja tez tak się zastanawiam.. Syn i córka samodzielni..12 i 8 lat więc aż tak latać przy nich nie muszę.... . 🙄No cóż.. Cieszę się i martwię... Mam nadzieję że będzie zdrowe. Z resztą sobie poradzę..

Ja tez tak się zastanawiam.. Syn i córka samodzielni..12 i 8 lat więc aż tak latać przy nich nie muszę.... . 🙄No cóż.. Cieszę się i martwię... Mam nadzieję że będzie zdrowe. Z resztą sobie poradzę..
tez nad tym świruje 😉☺️ ale mój mąż stwierdził ze tyle ile będę go potrzebowała po porodzie to zostanie 😉 nawet pół roku 😉 a ja do niego .... żebym szału dostała 🤣🤣

reklama
Do góry