reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
@Lady Strejser ja tak miałam przez ponad rok po ciąży pozamacicznej (operacja+laparoskopia) wtedy wycięli mi jajowód. Nie pamiętam już czy też straciłaś jajowód ale może być to przyczyną tych plamień.

Już sobie idę :)
W grudniu 23r był nacięty a w tym roku w sierpniu wycięty całkowicie. No wiem ,że to trochę musi minąć czasu zanim się wszystko unormuje ale ta zmiana na szyjce mnie niepokoi. Ciekawe czy się uda w tym roku do gina udać - no nic, jutro będę dzwonić:) dziękuję,że się odezwałaś

Koniecznie umów się na wizytę, u mnie takie plamienia były objawem torbieli na jajniku... skończyło się laparoskopią
Mam nadzieję, że u ciebie to nic poważnego 🤞
No mi w sierpniu usunięto jajowód z cp, we wrześniu miałam torbiel krwotoczną 3 cm w lewym jajniku, w listopadzie byłam u gin to się wchłonęła.
No nic - umawiam się na wizytę

Żebyś nie pożałowała tego wystawiania! 🤣

Ja zaraz rezerwuję wizytę u dentysty, już mi słabo 😅
Mojego męża 8 pobolewa ale też zwleka bo uważa,że nie ma kasy (okna zamówił na budowę i drzwi tarasowe hs czy jakoś tak) ale wiem,że jak będzie naprawdę źle to pójdzie - on to uparty strasznie jest - z resztą jak cała jego rodzina, jeżeli chodzi o wizyty u lekarza. Jego ciocia 4 mc kaszel, dokuczliwy, duszący - to dopiero jak się prawie udusiła to poszła do rodzinnego i dopiero po 2 op antybiotyku przeszło - a się bała ,że jej 🦞 znajdą to zwlekała... Szkoda gadać

reklama
Dentyste akurat rozumiem 😂 sama zwlekam ile sie da, ale to przez to, ze panicznie sie boje :D

W sensie teraz nic mi nie jest, ale jak musialam isc, to latami potrafilam przekladac 😂

Do góry