Jesienny_lisc
Aktywna w BB
O matko kochana , przecież to jak placki ziemniaczane z cukremO nieeee, łazanki tylko na słodko z makiem![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko kochana , przecież to jak placki ziemniaczane z cukremO nieeee, łazanki tylko na słodko z makiem![]()
O matko kochana , przecież to jak placki ziemniaczane z cukrem![]()
Pięknie!Uffff![]()
Bleeeee ! Tylko ze śmietaną 18 ! No albo z chlebemEj ej co masz do placków z cukrem toż to najlepsza wersja placków, jeszcze ze śmietaną i cukrem też są pycha![]()
Bleeeee ! Tylko ze śmietaną 18 ! No albo z chlebem![]()
Jak to? Lazanki to makaron z kapusta i do tego jeszcze mak?O nieeee, łazanki tylko na słodko z makiem![]()
PięknieeeUffff![]()
Popieram, z cukrem pyszkaEj ej co masz do placków z cukrem toż to najlepsza wersja placków, jeszcze ze śmietaną i cukrem też są pycha![]()
Ja jestem tutaj bardzo nieoboektywna, wiec napisze- sikaj!Myślicie , że testowanie 8dpo jest ok ?niby wcześnie ale już bym chciała zatestowac
jak widzę te piękne pozytywne testy i wasze bety to nabieram ochoty na wcześniejsze testowanie
![]()
W zeszlym roku robilam wszystko na ostatnia chwile, to byl pierwszy rok kiedy nie bylam gotowa i bardzo zle sie czulam@Kaalaa ja Cię podziwiam z tym, że już popakowałaś wszystko ! Ja jeszcze nie mam wszystkiego , sporo muszę dokupić. Mam wrażenie że był dopiero październik - miałam kupować prezenty - a już został tydzień do świąt
Dziewczyny ostatnio pisałam że mielismwirusa i słuchajcie - to jeszcze trwa. Jeden minął to przyszedł drugi, organizm osłabiony więc leżę i dosłownie staram się ogarniać życie.
Co do dentysty - tak w ramach motywacji - bakterie z jamy ustnej mogą trafić do krwioobiegu i zagrażać ciąży , dlatego też zalecane jest wyleczenie wszystkich ubytków przed zajściem w ciążę . Więc maszerujemy na przeglądysama to zrobię tylko się wykuruje .
Popieram!!!O nieeee, łazanki tylko na słodko z makiem![]()
A przepraszam to placki ziemniaczane je sie z czyms innym niz cukier?!O matko kochana , przecież to jak placki ziemniaczane z cukrem![]()
Cudnie!!Uffff![]()