reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Uffff 🥹

Załączniki

• AISelect_20251216_172052_Samsung Internet.jpg
    AISelect_20251216_172052_Samsung Internet.jpg
    156,9 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Myślicie , że testowanie 8dpo jest ok ?😂 niby wcześnie ale już bym chciała zatestowac 😝 jak widzę te piękne pozytywne testy i wasze bety to nabieram ochoty na wcześniejsze testowanie 😂
Ja jestem tutaj bardzo nieoboektywna, wiec napisze- sikaj! :D
@Kaalaa ja Cię podziwiam z tym, że już popakowałaś wszystko ! Ja jeszcze nie mam wszystkiego , sporo muszę dokupić. Mam wrażenie że był dopiero październik - miałam kupować prezenty - a już został tydzień do świąt 🤯
Dziewczyny ostatnio pisałam że mielismwirusa i słuchajcie - to jeszcze trwa. Jeden minął to przyszedł drugi, organizm osłabiony więc leżę i dosłownie staram się ogarniać życie.
Co do dentysty - tak w ramach motywacji - bakterie z jamy ustnej mogą trafić do krwioobiegu i zagrażać ciąży , dlatego też zalecane jest wyleczenie wszystkich ubytków przed zajściem w ciążę . Więc maszerujemy na przeglądy ☺️ sama to zrobię tylko się wykuruje .
W zeszlym roku robilam wszystko na ostatnia chwile, to byl pierwszy rok kiedy nie bylam gotowa i bardzo zle sie czulam :D dlatego w tym roku, jak zwykle, ogarnieta przed czasem :D
O nieeee, łazanki tylko na słodko z makiem 😎🤣
Popieram!!! ♥️
O matko kochana , przecież to jak placki ziemniaczane z cukrem 🤢😂😂😂
A przepraszam to placki ziemniaczane je sie z czyms innym niz cukier?! 😂
Cudnie!! ♥️

Do góry