reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

W grudniu 23r był nacięty a w tym roku w sierpniu wycięty całkowicie. No wiem ,że to trochę musi minąć czasu zanim się wszystko unormuje ale ta zmiana na szyjce mnie niepokoi. Ciekawe czy się uda w tym roku do gina udać - no nic, jutro będę dzwonić:) dziękuję,że się odezwałaś
Ja miałam w 23 roku cytologię asc us i zmiany w kolposkopii, I też czułam te zmiany na szyjce, ale powtórny wynik cytologii i test hvp po pół roku w porządku. Musiał być po prostu stan zapalny jakiś 🤷🏽‍♀️ trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego 🫶

reklama
Myślicie , że testowanie 8dpo jest ok ?😂 niby wcześnie ale już bym chciała zatestowac 😝 jak widzę te piękne pozytywne testy i wasze bety to nabieram ochoty na wcześniejsze testowanie 😂
Ja bym się trochę wstrzymała ale jak masz luźne podejście i zapas testów to możesz sprawdzić czy coś będzie widać.
Miałaś monitoring czy tylko samoobserwacja lub testy lh? Bo może to być równie dobrze 7 dpo:) więc warto się trochę wstrzymać - ale nie powstrzymuję zapędów jeżeli masz ochotę - ale może być za wcześnie

My tez dzisiaj ganialismy za prezentami 😂
Myślicie , że testowanie 8dpo jest ok ?😂 niby wcześnie ale już bym chciała zatestowac 😝 jak widzę te piękne pozytywne testy i wasze bety to nabieram ochoty na wcześniejsze testowanie 😂
Monia na swoim przykładzie Ci powiem nieeee testuj 😂 jak dasz radę wytrzymać chociaż do 10 dpo to wytrzymaj 😅 ja juz wiem ze w następnym cyklu zacznę od 10 dpo.

Ejjj ja zaraz wybuchnę. Zachciało mi się łazanek. Zrobiłam chyba na 3 dni , na boczku cebuli i kapuście 😂 to bedzie długa noc . Pęknę 😂

@Kaalaa ja Cię podziwiam z tym, że już popakowałaś wszystko ! Ja jeszcze nie mam wszystkiego , sporo muszę dokupić. Mam wrażenie że był dopiero październik - miałam kupować prezenty - a już został tydzień do świąt 🤯
Dziewczyny ostatnio pisałam że mielismwirusa i słuchajcie - to jeszcze trwa. Jeden minął to przyszedł drugi, organizm osłabiony więc leżę i dosłownie staram się ogarniać życie.
Co do dentysty - tak w ramach motywacji - bakterie z jamy ustnej mogą trafić do krwioobiegu i zagrażać ciąży , dlatego też zalecane jest wyleczenie wszystkich ubytków przed zajściem w ciążę . Więc maszerujemy na przeglądy ☺️ sama to zrobię tylko się wykuruje .

reklama
My tez dzisiaj ganialismy za prezentami 😂

Monia na swoim przykładzie Ci powiem nieeee testuj 😂 jak dasz radę wytrzymać chociaż do 10 dpo to wytrzymaj 😅 ja juz wiem ze w następnym cyklu zacznę od 10 dpo.

Ejjj ja zaraz wybuchnę. Zachciało mi się łazanek. Zrobiłam chyba na 3 dni , na boczku cebuli i kapuście 😂 to bedzie długa noc . Pęknę 😂
O nieeee, łazanki tylko na słodko z makiem 😎🤣

Do góry