reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania i wsparcie po ciazy biochemicznej

o kurde o tym nie slyszalam 🤣🤣kolezanka mowila ze miala taka sytuacje jak ja.. ale cos nie chce mi siw wierzyc ze z testu pokazalo a z krwi nie , w kazdym razie jest postep bo nie plakalam.. jest przykro ale na luzie nie ma to nie ma trudno kiedys bedzie . ten test dal mi nadzieje ktora juz stracilam , wszyscy dookola zachodzia , rodza lub wychowuja.. z moich kilku bliskich kolezanek , niestety, zostalam tylko ja . To nie tak ze ja chce dzidzie bo one maja.. poprsotu kocham partnera obydwoje mamy juz swoj czas moj ma 31 lat ja 28 skonczone. Czuje ze chce mam instynkt .
Mam tak samo. Pozostaje nam cierpliwie czekać na swoje dzidziutki... A na pewno warto!!!

reklama
Witajcie. Ja w czerwcu przeszłam przez biochemiczną. W 5t5d. Dwa dni wcześniej dowiedziałam się że jestem w ciąży beta wyniosła 48. 10 dni po terminie @. Niestety nie zdążyłam na wizytę do lekarza bo zaczęłam krwawić.
Wczoraj na teście (dzień przed @) zobaczyłam drugą bladą kreskę. Cieszyłam się choć z dużym dystansem. A dziś zastanawiam się czy to nie znów to samo czy w czerwcu.
Pewnie zrobię jutro jeszcze jeden test, i zrobię też bete. Razem z przyrostem w środę. Obawiam się bardzo.
A i w tym cyklu od owu też jadłam codziennie po dwa plastry ananasa :)

Witajcie. Ja w czerwcu przeszłam przez biochemiczną. W 5t5d. Dwa dni wcześniej dowiedziałam się że jestem w ciąży beta wyniosła 48. 10 dni po terminie @. Niestety nie zdążyłam na wizytę do lekarza bo zaczęłam krwawić.
Wczoraj na teście (dzień przed @) zobaczyłam drugą bladą kreskę. Cieszyłam się choć z dużym dystansem. A dziś zastanawiam się czy to nie znów to samo czy w czerwcu.
Pewnie zrobię jutro jeszcze jeden test, i zrobię też bete. Razem z przyrostem w środę. Obawiam się bardzo.

Daj koniecznie znać jak się sytuacja rozwija. Wierzę, że będzie dobrze 🙏 Nie chcesz zbadać też progesteronu??

Daj koniecznie znać jak się sytuacja rozwija. Wierzę, że będzie dobrze 🙏 Nie chcesz zbadać też progesteronu??
Pewnie że dam znać:) ja też głęboko w to wierzę. Od dziś już biorę duphaston 2x dziennie acard i clexane. Wydaje mi się że nie potrzebuje w tej sytuacji badań progesteron.
Jutro też będę się kontaktować z moim ginekologiem. Zobaczę co mi powie i czy coś zaleci.

Hej, ja też miałam biochemiczną, 12 dpo beta 13,7, po dwóch dniach 27,4, czyli niby przyrost prawidłowy. Po tygodniu zaczęłam krwawić i w ten dzień beta 24... Teraz jestem w 18dc, 2 dpo, byłam na usg, był ładny pęcherzyk i nawet czułam owulację jak nigdy 😁 Pozostaje tylko czekać. Aha, i w tym cyklu udanym jadłam ananasa, zaczęłam na następny dzień po pozytywnym teściu owu i jadłam przez 5 kolejnych dni, podzieliłam sobie całego ananasa ze środkiem na 5 części 🍍

Hej, ja też miałam biochemiczną, 12 dpo beta 13,7, po dwóch dniach 27,4, czyli niby przyrost prawidłowy. Po tygodniu zaczęłam krwawić i w ten dzień beta 24... Teraz jestem w 18dc, 2 dpo, byłam na usg, był ładny pęcherzyk i nawet czułam owulację jak nigdy 😁 Pozostaje tylko czekać. Aha, i w tym cyklu udanym jadłam ananasa, zaczęłam na następny dzień po pozytywnym teściu owu i jadłam przez 5 kolejnych dni, podzieliłam sobie całego ananasa ze środkiem na 5 części 🍍
Hej hej! A biochemiczna kiedy była? Kolejna ananasowa historia 🙈 coś w tym musi być Trzymam kciuki ❤️❤️❤️

reklama