MamaTolka
Fanka BB :)
Bardzo bardzo mocno Cię przytulam, dokładnie wiem co czujesz. Ja mam jutro amniopunkcje. Jak Twoje USG?Przyszły wyniki pappa zespól Downa 1:50...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bardzo bardzo mocno Cię przytulam, dokładnie wiem co czujesz. Ja mam jutro amniopunkcje. Jak Twoje USG?Przyszły wyniki pappa zespól Downa 1:50...
U mnie twarz masakra... pryszcz na pryszczu i nic nie pomaga... brzuch zaczął szybko rosnąć (nie miescilam się w swoje spodnie już w 7tyg) a to moja pierwsza ciąża...[GROUP=][/GROUP]
Ja tak się właśnie zastanawiam. Niektóre z was juz wiexza czy chłopiec czy dziewczynka. Może macie juz jakieś swoje objawy na konkretna plec? W 100 procentach w to nie wierze ale coś w tym musi być. Z córką sie czułam całkiem inaczej niż z synem i teraz wychodziłaby bardziej wlasnie dziewczynka. Jednak jeszcze nie wiem. A u was jak ? Podobno piekna cera na chłopaka
![]()
Przy wszystkich ciążach na początku chudnę przez wymioty i dopiero koło 20 tyg coś mam.na plusie także spokojnieCzy któraś z Was jest na etapie 17 tygodnia i na razie nic nie przytyła? (Nie to żebym narzekałaale zaczynam się zastanawiać czy to normalne)
Ja też mam dzisiaj 13+3 ale u mnie to niewiadoma13+3 i dziewczynka racZej ☺
16 (15+5) chłopiechm.. Czy możecie napisać każda, która juz wie z badania jaka płeć dziecka, bądź podejrzenie wg doktora. Tylko krótko , bo jestem ciekawa bardzo ile dziewczynek ,a ile chłopców jest u nas![]()
![]()
Niestety nie sposób spamiętać tego, bo nas tu trochę jest i nei ogarniam , a i który macie teraz tydzień. Fajnie byłoby tak to do kupy zebrać
Np. Ja 14 (13+6) chłopiec
No to póki co, określiło się 16 mamusiek:
Dziewczynki: 5
Chłopcy: 3
Nie wiadomo: 8
17 tydz 1
16 tydz 3
15 tydz 4
14 tydz 6
13 tydz 1
Nie określiła 1
![]()