reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Zuzia mi sie bardzo podoba i o dziwo jak spytałam dwuletniego synka jak siostrzyczka ma mieć na imię to powiedział Zuzia (nie myslalam, ze ogarnie takie pytanie, a tym bardziej odpowiedz😜). A jak pytałam czy może być Jadzia to mówi, ze nie... Właściwie to nie znam jeszcze płci😂 ale tak jakoś mi sie wydaje, ze dziewczynka... W każdym razie do Zuzi zniechęca mnie to, ze to bardzo popularne imię. Synka prawie nazwałam Franio i potem był czas, ze w żłobku było 3 Franków... mój byłby czwarty. A tak jest Kazio i nawet w przychodni nas od pierwszej wizyty pamiętają i dzieki temu mamy łatwiej tam😂 z Jadzia pewnie byłoby podobnie dlatego w przypadku dziewczynki chyba przesądzone😜
Ja kiedys myslalam o Zuzi,ale za duzo ich wszędzie. Teraz rządzi Pola i Antek

Jestem 11+4 mam dzis bole pod brzusza takie miesiaczkowe ale dosc lekkie,generalnie malo mnie cos boli introche sie zastanawiam nad tym,tez lekkie bole kregoslupa,ma tak ktoras?
ja jestem dokladnie w tym samym tygodniu i dniu co ty....dzis od dwoch godzin boli mnie brzuch...No i potrafi czasem naprawde mocno zakłuc...az aie dzis wyatraszylam.Rosnie Nam dzidzik😄

Dziewczyny:) Mam pytanie. Od kilku dni znów mam ciągłe parcie na pęcherz. Było tak na początku później przeszło. Najgorzej w nocy chodzę często A za każdym razem budzę się z parciem i bólem podbrzusza jakbym cała noc w łazience nie była. Badanie moczu robiłam we wtorek i było ok .Do tego takie szczypanie w brzuchu. Nie wiem czy powtórzyć mocz czy zrobić jakiś wymaz?
To chyba normalne ja tez tak mam. Zawsze wstaję przynajmniej raz na siku

reklama
Do góry