Nadzieja_31
Fanka BB :)
Ale cudny widokNie wiem czy się dodało ale próbowałam [emoji85]
Sprzed tygodnia Zobacz załącznik 1181799

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale cudny widokNie wiem czy się dodało ale próbowałam [emoji85]
Sprzed tygodnia Zobacz załącznik 1181799
Chętnie bym już go oddała, bo czuje się coraz ciężej. Może któraś się zarazi![]()
U Ciebie tych 10 kg na plus nie widać [emoji85]Chętnie bym już go oddała, bo czuje się coraz ciężej. Może któraś się zarazi![]()
@monika1708 @Humhum wyglądacie kwitnąco [emoji3059] chętnie się zaraze może uda mi się przez dwa miesiące złapać zanim urodzicie [emoji28]
Dziewczyny ja za Was cały czas trzymam kciuki [emoji110][emoji3059][emoji3059]Ale cudny widok[emoji3526] Mam nadzieję, że wkrótce też taki będę miała. Starania trwają [emoji6]
Ale cudny widok☺ Mam nadzieję, że wkrótce też taki będę miała. Starania trwają![]()
@monika1708 @Humhum wyglądacie kwitnącochętnie się zaraze może uda mi się przez dwa miesiące złapać zanim urodzicie
![]()
Gdzieś się musiały podziać, skoro tydzień temu dziecko ważyło 1750gU Ciebie tych 10 kg na plus nie widać [emoji85]
Ja równo po 2 tygodniach od zabieguHej Dziewczyny, dziś mija mi dwa tyg od łyżeczkowania. Na ulotce ze szpitala napisane jest, że można współżyć 14 dni po zabiegu. No i właśnie mam pytanie, jakby o było u Was? Nie mówię o samych staraniach się, tylko kiedy zaczelyscie współżycie po zabiegu? Jutro idę do mojego gina z mam nadzieje, że mnie zbada i coś doradzi. O