Wychodzi na to że trzeba ciągle się przytulaćNaprawdę? [emoji15][emoji15][emoji15] Nie słyszałam o tym. Ale dziękuję za podpowiedź.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wychodzi na to że trzeba ciągle się przytulaćNaprawdę? [emoji15][emoji15][emoji15] Nie słyszałam o tym. Ale dziękuję za podpowiedź.
Ja kiedyś pytałam mojego czy jakby mi owu wyszła podczas @, to by dał radę, no i niestety nie ma szansWychodzi na to że trzeba ciągle się przytulać![]()
Co 2 dniWychodzi na to że trzeba ciągle się przytulać![]()
Dzięki za artykuł. To idealne wyjaśnienie braku ciąży w moim przypadku. Eh to teraz jak sprawić zeby polubiła plemiki partneraDziewczyny ciekawostka
Wychodzi na to, że moje komórki jajowe są wyjątkowo wybredne![]()
Dla mojego też bez szansJa kiedyś pytałam mojego czy jakby mi owu wyszła podczas @, to by dał radę, no i niestety nie ma szansjego mina była bezcenna.
To tak jak myMój ze mną też 10 latAle on spokojny człowiek jest. Idealnie się dobraliśmy. Ja zołza, on ostoja spokoju
![]()
Moja też chyba wybrednaCo 2 dniaż się wstrzeli
chyba, że komórka wybredna (jak np moja chyba
) to najlepiej nauczyć plemniki z kwiatkami, żeby podpływały
![]()
Popłakałam się że śmiechuMoja też chyba wybrednaszanuje się, byle którego nie wpuści
![]()
Nie ma nic gorszego niż kłótnia "z samą sobą"To tak jak mya jeszcze jak coś pyszcze a on nic nie mówi to jeszcze bardziej się nakrecam
![]()
To nie czekasz na mnieA ja właśnie mam ochotę jutro rano zrobić testto byłby mój pierwszy raz
nie nastawiam się, że będzie kreska, ale fajnie przeżyć te emocje w oczekiwaniu na wynik
Bo tak w ogóle to czuję że @ już puka do drzwi. Może zdążę jutro rano przed małpą
![]()