Magd.a
Fanka BB :)
Wczoraj plamiłam, dziś 1dc
Prawidlowy stosunek lh/fsh.
Fsh nie wskazuje na niska rezerwe jajnikowa. Testosteron nieco podwyzszony, ale minimalnie. Tsh ladne
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj plamiłam, dziś 1dc
Też mam taką nadziejęWidzępiękne gratki. Tylko teraz żeby pękło i był dzidziuś.
O czyli tak.jak u mnie było, że pęcherzyk lada chwila pęknieJa po
Wieści takie na prawnym nic na lewym 2cm pęcherzykwięc owu lada moment powinna być
na Endo mi powiedział ,że nie jest aż takie grube ale nie jest źle, zapomniałam że stresu zapytać ile ma
I co jeszcze jak się nie uda w tym cyklu mam przepisane clo
12dc u mnie dziś.
Hehe ja się cieszyłam z tego pęcherzyka i z tego że pękł co najmniej jakbym już zaszła
O matko! Ja bym zwariowała nie móc robić prywatnie badańNie w całych Niemczech. Nie które landy mają labo prywatne i możesz iść zrobić. U mnie akurat nie ma bo to jeden z najbiedniejszych landów [emoji85] dlatego chcę stąd uciekać.
Testy owu? Już powinny być pozytywne.Też mam taką nadzieję
Ale teraz dalej mnie zastanawiają testy kiedy wyjdzie pozytywny![]()
Nooo haha też wyszłam z tym usg pęcherzyka z takim bananem na twarzy i mówię mojemu patrz patrz jakbym mu USG z fasolką pokazywałaHehe ja się cieszyłam z tego pęcherzyka i z tego że pękł co najmniej jakbym już zaszła![]()
Jasne, ja to rozumiem. Dlatego najlepiej zaplanować na trochę później. Im mniej nerwów tym lepiejCharakter ludzki też tak nie działa, że łątwo odpuścić coś co jest tak zakorzenione w ludzkiej psychice)
Ja wiem, że to nie ma sensu i sama sobie to powtarzam ale... no jak się calutkie życie działa na planach, celach i realizowaniu zadań to ciężko to zmienić![]()
Za tydzień może być za późno wiesz...Nooo haha też wyszłam z tym usg pęcherzyka z takim bananem na twarzy i mówię mojemu patrz patrz jakbym mu USG z fasolką pokazywała
Chyba pojadę za tydzień zobaczyć![]()
Ja jestem okropnie niecierpliwa i muszę mieć wszystko na już i teraz i na początku jak się nie udawało byłam załamana, ale te porażki uczą mnie cierpliwości. Teraz już się nie fiksuję na tym, że musi się udać. Będzie co ma być. Jak nie teraz to może potem. Ważne żeby zrobić wszystkie badania i potem zobaczę co z tego wyjdzie. I będę się wtedy martwićCharakter ludzki też tak nie działa, że łątwo odpuścić coś co jest tak zakorzenione w ludzkiej psychice)
Ja wiem, że to nie ma sensu i sama sobie to powtarzam ale... no jak się calutkie życie działa na planach, celach i realizowaniu zadań to ciężko to zmienić![]()