Karolina_karolina
Fanka BB :)
Oby!!! Zapraszam Was wszystkie do wyjścia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby!!! Zapraszam Was wszystkie do wyjścia
Wow super, kciuki!!!!Dziewczyny, stało sięco prawda podchodzę mega na chłodno. Trochę nawet musiałam rano na siebie nakrzyczeć, bo zamiast się cieszyć to zaczęłam się bać powtórki z tamtego roku... no ale udało się ❤ zobaczyłam upragnione po 1,5 roku kreski. Pierwszy test zrobiłam w niedzielę, bo po tym progesteronie czułam, że się udało. Był cień cienia cienia (Wy mnie tego nauczyłyście
), ale nie można było tego uchwycić. Jeszcze chciałam go rozłożyć na czynniki pierwsze i go zepsułam
No i już sama nie wiedziałam czy to nie testowa... ale dziś rano zrobiłam (2 dni przed spodziewana @) i są dwie! I to bez lupy ją widać
Stary dziś dostanie na urodziny. Nie sadzilam, ze tak szybko Was sie uda opuscic, ale kazdej zycze takich szybkich wyjsc ❤ trzymajcie za nas kciuki!
No idzie ku lepszemu
Diablico tyMhmmm [emoji48][emoji48][emoji48]
Rzeczywiście są coraz mocniejsze czyli pik już lada chwila co się pokrywa z pecherzykiem
No właśnie to mnie zawsze zastanawiało czy bolący jajnik to ten z którego jest owulacja@Anio0lek umówiłam się na czwarteklicząc że ten pęcherzyk wczoraj miał 19mm rośnie ~ 2mm na dzień to w czwartek by miał około 25mm. Mam nadzieję , że go już nie będzie
Najlepsze jest to że lewego jajnika wcale nie czuje tylko mnie tak ciągle drażni prawy![]()
Myślę, że już go nie będzie@Anio0lek umówiłam się na czwarteklicząc że ten pęcherzyk wczoraj miał 19mm rośnie ~ 2mm na dzień to w czwartek by miał około 25mm. Mam nadzieję , że go już nie będzie
Najlepsze jest to że lewego jajnika wcale nie czuje tylko mnie tak ciągle drażni prawy![]()
Ja w tym cyklu miałam owu z prawego i bolał strasznie. Gin potwierdziła, że owu była z prawegoNo właśnie to mnie zawsze zastanawiało czy bolący jajnik to ten z którego jest owulacja![]()