K
Katijah
Gość
A mój właśnie przewidział wcześniej u mojej siostry i mamy po wyglądzie usgMoje usg jest w porządku. Tutaj endo jak zobaczył usg tarczycy to był zdziwiony ze mam hashimoto [emoji2368][emoji2368]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mój właśnie przewidział wcześniej u mojej siostry i mamy po wyglądzie usgMoje usg jest w porządku. Tutaj endo jak zobaczył usg tarczycy to był zdziwiony ze mam hashimoto [emoji2368][emoji2368]
Tak robiłam wczoraj o 17O tak! Zapomnialam! Moj pecherz tez nie wytrzymywal... nawet ostatnio 3 noce pod rzad do lazienki o 4 nad ranem latałam. Co mi sie nie zdarza, bo ja malo pije
Przypomnij mi czy robilas test?
[emoji1787][emoji1787][emoji1787] A się zdziwisz jak będą 2 krechy. Nie rób nam tego [emoji120][emoji120]Oj nie nie, nie dam testom satysfakcji i drwin że mnie [emoji23][emoji23][emoji23]
A widzisz to dobry lekarz. Po zazdrościć tylko.A mój właśnie przewidział wcześniej u mojej siostry i mamy po wyglądzie usg
Ja mam IO i endokrynolog powiedział, że obraz tarczycy mówi mu, że będę miała hashi ale prawdopodobnie po menopauzie[emoji1787][emoji1787][emoji1787] A się zdziwisz jak będą 2 krechy. Nie rób nam tego [emoji120][emoji120]A widzisz to dobry lekarz. Po zazdrościć tylko.
Ale kazał kontrolować czy wcześniej nie wyjdzie?Ja mam IO i endokrynolog powiedział, że obraz tarczycy mówi mu, że będę miała hashi ale prawdopodobnie po menopauzie
Mam wyniki i chyba jest nie za fajnie tsh 1.418 więc spoko, ft3 i ft4 też w normie ale anty tpo az 316 przy normie 5 i anty tg 40 przy normie 4. Dr. Google mowi że Hashimoto. A już od kilku lat się kiepsko czuję, byłam u rodzinnej robiła mi tsh, ft3 i ft4 i były super ale tych anty nikt mi nigdy nie robił. Mam zawroty głowy, drżenia rąk i nóg, bezsenność. Tyle razy byłam z tym u lekarza [emoji52][emoji52]
Do tego stosunek lh 3.45 do fsh 5.25 to 0.657 więc chyba też nie dobrze. Ale na szczęście nie mniej niż 0.6. Muszę się do endokrynologa zapisać.
Czemu o 17?!Tak robiłam wczoraj o 17
No ja jakbym zaskoczyła w tym cyklu to by miał mój prezent urodzinowy [emoji23]
Mogło się po zmieniać i to sporo. 3 lata to szmat czasu.Przynajmniej teraz wiesz na czyn stoisz! [emoji123] zainspirowalas mnie i się zastanawiam czy nie zrobię sobie całego panelu tarczycowego, akurat jest promka. Ostatnio robiłam chyba 3 lata temu i było ok, zastanawiam się czy wiele mogło się zmienić od tego czasu [emoji848] bo teraz robiłam tylko TSH przy okazji. Moja mama ma hashimoto i tak się co jakiś czas badam.