E
emi1
Gość
Kiner niespodziankaNie schizujmoże stres, przeziębienie albo już Kinder niespodzianka.

Ja tak samo.
Kciuki [emoji1695][emoji1695]
Ja bym sama sobie prezent zrobiła 13.10

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiner niespodziankaNie schizujmoże stres, przeziębienie albo już Kinder niespodzianka.
Ja tak samo.
Kciuki [emoji1695][emoji1695]
Tez chcialam w swieta, ale nie wiem co ja sobie myslalam jak ja nie umiem tajwmnic dochowac swoichZawsze chciałam zrobić niespodziankę mężowi, że pokaże mu test pozytywny, albo przynajmniej urodzę w sierpniu. Wyszlo na to, że sama sobie zrobiłam prezent na urodziny, urodziłam córkę dzień przed. A teraz chciałabym powiadomić bliskich w święta o ciąży, ale lipa z tego xD haha
Kontrola raz na 5 lat wszystkich wyników tarczycowychAle kazał kontrolować czy wcześniej nie wyjdzie?
A bo kupiłam i nie wytrzymałam do ranaCzemu o 17?!kobieto, zrób jutro rano i daj znać. Ciezarnym sie nie odmawia podobno
![]()
ObySkoro jedna z Nas już przełamała brak II kresek, to teraz ruszy lawina. Zobaczycie![]()
Do świąt jeszcze dalekoZawsze chciałam zrobić niespodziankę mężowi, że pokaże mu test pozytywny, albo przynajmniej urodzę w sierpniu. Wyszlo na to, że sama sobie zrobiłam prezent na urodziny, urodziłam córkę dzień przed. A teraz chciałabym powiadomić bliskich w święta o ciąży, ale lipa z tego xD haha
Tez chcialam w swieta, ale nie wiem co ja sobie myslalam jak ja nie umiem tajwmnic dochowac swoich [emoji1787][emoji1787] jeszcze moja mama to jakies medium... dzwoni do mnie dzis i "a takie badania robilas? A takie? Bo tu klientke taka mam, ze 15 lat sie starali i teraz w 5msc jest..." i juz mialam ochote powiedziec [emoji23][emoji85] jeszcze klamac nie umiem, wiec jak ktos zapyta to po mnie [emoji2368]
Jeśli mi się uda w tym cyklu, to przed mamą nie uchowamTez chcialam w swieta, ale nie wiem co ja sobie myslalam jak ja nie umiem tajwmnic dochowac swoichjeszcze moja mama to jakies medium... dzwoni do mnie dzis i "a takie badania robilas? A takie? Bo tu klientke taka mam, ze 15 lat sie starali i teraz w 5msc jest..." i juz mialam ochote powiedziec
jeszcze klamac nie umiem, wiec jak ktos zapyta to po mnie
![]()