Mana_lena
Fanka BB :)
Czyli jest nadziejaJa zaszłam w ciążę jednym seksem w dniu owulacji, a przed tym było 5 dni przerwy [emoji4]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli jest nadziejaJa zaszłam w ciążę jednym seksem w dniu owulacji, a przed tym było 5 dni przerwy [emoji4]
Ja po odstawieniu anty, jestem już w 38 cyklu... Albo 39Czyli jest nadziejaZobaczymy czy należę do tego klubu kobiet
Ja Ci ślicznie Dziękuje za odp, w końcu jak to mówią : Nadzieja umiera ostatnia
![]()
Ja mam przeczucie, że i u nas będzie podobnie.Ja po odstawieniu anty, jestem już w 38 cyklu... Albo 39straciłam już dokładną rachubę
także, każdy ma inaczej
nie życzę tak długiej drogi, życzę zajścia w 1 cyklu
![]()
Ponoć to najlepszy sposób , im kobieta bardziej się nakręca , tym trudniej jej zajść. Tak słyszałam.Chyba zaczynam mieć wywalone
DziękujemyWitaj. Życzę Ci aby udało się jak najszybciej[emoji6]
Nie chodzi mi o ciążęPonoć to najlepszy sposób , im kobieta bardziej się nakręca , tym trudniej jej zajść. Tak słyszałam.
Smerfetka chyba trochę w innym aspekcie pisała. Ale to co piszesz to prawda [emoji6][emoji1305]Ponoć to najlepszy sposób , im kobieta bardziej się nakręca , tym trudniej jej zajść. Tak słyszałam.
Dziewczyna jest nowa, nie musi znać całego forumSmerfetka chyba trochę w innym aspekcie pisała. Ale to co piszesz to prawda [emoji6][emoji1305]
Przykro mi bardzo[emoji17] mam nadzieję, że wszystko Ci się poukłada[emoji8]Boli go ząb i dobrze.
Niech cierpi tak jak ja wczoraj wieczorem jak wyszedł...