Starlights
Fanka BB :)
A ile płaci się tak za wizytę prywatną u ginekologa?
tutaj są spore różnice
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile płaci się tak za wizytę prywatną u ginekologa?
170... Piękna cena. Chciałabymtutaj są spore różniceja wybieram się do takiego, u którego wizyta to 170 zł, on ma własną klinikę (niedużą), a wybrałam go bo uchodzi za specjalistę od ultrasonografii i ma certyfikat FMF. ale w niektórych klinikach/centrach ginekologicznych wizyta to 200-250zł. są też tańsi - 120-150 zł. bardzo różnie
![]()
Mysle o np slaskich laboratoriachMożliwe, że się da. Bo mówimy o laboratorium luxmedu, tak? Pewnie płatne grubo ponad 100 zł. Ale zrobię na pewno.
Dory oscillococcinum to lek homeopatyczny bez recepty ja wzielam tylko jedna dawkę bo nie wiem jak na to mój lekarz czytałam a necie że można co do miodu to tylko alergicy nie mogą w poprzedniej ciąży dużo tego jadłamA co to jest to oscillo coś tam? To bez recepty i można w ciąży? I czy miód można w ciąży? Bo wiem, że dziecku nie mogę małemu dać i nie pamiętam, czy mogłam w ciąży jeść![]()
A ty ile placisz? Ja mieszkam na Śląsku i u mnie 160 to był max170... Piękna cena. Chciałabym![]()
Od 220 za konsultacje, ale wtedy nie mam USG w ogóle, a z usg od 300A ty ile placisz? Ja mieszkam na Śląsku i u mnie 160 to był max![]()
I już wiecie, dlaczego korzystam z luxmedu, a u prywatnego tylko konsultacje i USG. Jakbym miała prywatnie też robić badania, to bym zbankrutowała
O matkoOd 220 za konsultacje, ale wtedy nie mam USG w ogóle, a z usg od 300![]()
I już wiecie, dlaczego korzystam z luxmedu, a u prywatnego tylko konsultacje i USG. Jakbym miała prywatnie też robić badania, to bym zbankrutowała![]()