reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek główny

agawa ja w desperacji wziełam sie za olej rycynowy... no i do dziś nie wiem czy to on pomógł ale jakieś dwie godziny po zaczeły mi sie pierwsze skurcze...

Emcia mocno Cie ściskam

Inkaa a Tobie zdrowia życze

no i STO LAT!!!! dla Jasieńka pytiowego:tak:

i w dniu dzisiejszym M I Ł O Ś C I życze Wam Kobietki

D U Ż O M I Ł O Ś C I ! !

reklama
Dziewczyny chcialam wam zlozyc najserdeczniejsze zyczenia WALENTYNKOWE!
-duzo duzo milosci i radosci zadowolenia z facetow i dzieciaczkow!
244.gif

Ja z Karolinką i Malutką (najprawdopodobniej Martynką :tak:) życzymy Jasiowi sto lat.

A Wam dobrego i uroczego dnia :-)

Dziewuszki samych cudownych chwil..i miłości z okazji Walentynek
i zamiast serduszek coś innego ..ale czerwonego
czerenie.gif

Kinga ładnie Martynka:tak:
no ale Kamilka jeszcze ładniej;-)

tak mi sie przypomniało, że mokkate tu dawno nie było

reklama
Mamooli, dzięki za sugestię :-)
Kamilka tez nam sie podoba, ale już w naszej rodzinie wystąpił jedna, więc nie będziemy się powtarzać. :tak:

A Martynkę Rafał zarządził, bo jemu zawsze podobało się męskie imię Marcin, więc nawiążemy do niego ;-)

A do Mokkate kiedyś mailowałam, u niej wszystko w porządku :-)

Do góry