reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Mi po dniu całym nerwówki ciężko zasnąć, jeszcze wieczoem znowu podnioslo mi sie ciśnienie bo brazową plamke zobaczyłam na bieliźnie, teraz ciągle sprawdzam i czysciutko wiec modle sie, aby to tylko byly konsekwencje dwoch dzisiejszych usg i nadzerki.

Co do czopków - ostatnio znajomy kolega farmaceuta opowiada jak to wydawał Ukraince na recepte czopki
- wie pani, że to są czopki?
- do pipku?
- proszę?
- do pipku?
- nie, do pupku.

[emoji28] caly czas mnie to śmieszy, na dzisiejszy dzien jak znalazl.

Ja mialam odwrotna sytuację. W dzien kiedy wyszlam ze szpitala po drugim lyzeczkowaniu dostalam od mojej siostry( ktora o tej ciazy nie wiedziala) zdjecie USG ze jest w 10 tygodniu i bede ciocia... ale co mialam zrobic? Powiedziec jej ze wlasnie stracilam swoją? Że po co jej dziecko? Że to obowiazek i po co sie w to pakować? A niestety niektórzy potrafia tylko wbić szpile
Jesteś bardzo dzielna! Nie łatwo wtedy powstrzymać emocje..

Sama pamiętam jak poronìłam pod koniec sierpnia, a w grudniu na swieta wielkie boom ciażowe w mediach społecznosciowych: koleżanki/kuzynki/celebrytki z terminem na kwiecień i maj, każda w swiatecznej scenerii ogłaszała nowinę.
I wtedy mnie to troche ukuło, mimo że minęło pare miesięcy. Nie jestem wiec w stanie sobie wyobrazic jak Ciebie musiało to boleć, kiedy tracąc swoje malenstwo dowiedziałas sie o ciazy siostry.

Na NFZ? Który ty masz tydzien przypomnij mi :)
Tak na nfz.. pokazuje 4t4d ale owulacje mialam duzo szybciej bo 2 mi juz test wyszedl.. wiec nie wiem jak to lekarz bedzie liczyl.. niby jeszcze wczesnie ale bede kombinowac z prywstnym oby sie udalo.. ale na nfz liczylam chociaz na darmowe badania kurde po cos sie placi te skladki:(

Mi po dniu całym nerwówki ciężko zasnąć, jeszcze wieczoem znowu podnioslo mi sie ciśnienie bo brazową plamke zobaczyłam na bieliźnie, teraz ciągle sprawdzam i czysciutko wiec modle sie, aby to tylko byly konsekwencje dwoch dzisiejszych usg i nadzerki.

Co do czopków - ostatnio znajomy kolega farmaceuta opowiada jak to wydawał Ukraince na recepte czopki
- do pipku?
- proszę?
- do pipku?
- nie, do pupku.

Hahahaha 😂 najważniejsze ze się dogadali 😂😂😂😂

Ja jak codzień o 6 pobudka. Chłopcy już dawno pojechali, nastawiłam pranie i leżę. Mam dzisiaj wielki plan na ten dzień 😂 Pojechać na zakupy do galerii, bo kilku rzeczy brakuje w domu. Chciałabym tam być najlepiej na 9 jak jeszcze pustki będą, ale kto wie kto wie czy nie zasnę w międzyczasie 😂

@Mała.czarna Ogrom podziwu dla Ciebie, za to jak dzielna byłaś! Ale ja postępuje bardzo podobnie. Nawet jak mi w życiu było zle i byłam bardzo samotna a koleżankom się układało baaaaardzo pomyślnie to nie zazdrościłam tylko szczerze gratulowalam. Zazdrość wewnetrZnie nas wyniszcza. ☺️

Tak na nfz.. pokazuje 4t4d ale owulacje mialam duzo szybciej bo 2 mi juz test wyszedl.. wiec nie wiem jak to lekarz bedzie liczyl.. niby jeszcze wczesnie ale bede kombinowac z prywstnym oby sie udalo.. ale na nfz liczylam chociaz na darmowe badania kurde po cos sie placi te skladki:(
No 27 to byś miała za 2 tyg to idealnie zeby cos wiecej zobaczyc :) Chyba że potrzebujesz leki :)

Ja jak codzień o 6 pobudka. Chłopcy już dawno pojechali, nastawiłam pranie i leżę. Mam dzisiaj wielki plan na ten dzień 😂 Pojechać na zakupy do galerii, bo kilku rzeczy brakuje w domu. Chciałabym tam być najlepiej na 9 jak jeszcze pustki będą, ale kto wie kto wie czy nie zasnę w międzyczasie 😂

@Mała.czarna Ogrom podziwu dla Ciebie, za to jak dzielna byłaś! Ale ja postępuje bardzo podobnie. Nawet jak mi w życiu było zle i byłam bardzo samotna a koleżankom się układało baaaaardzo pomyślnie to nie zazdrościłam tylko szczerze gratulowalam. Zazdrość wewnetrZnie nas wyniszcza. ☺️
U lala jakie ambitne plany 😎
No zazdrościć nie ma co bo karma wraca :)

reklama

- do pipku?
- proszę?
- do pipku?
- nie, do pupku.

Hahahhahaha rozbawilas mnie 😂😂

Do góry