Ada.to.nie.wypada
Fanka BB :)
Dobra zrobiłam drugi suwaczek, ALEEEEEEEEEEEE... coś jest nie tak z jakością. Musi być problem na BB...
krok po kroku napisze jak to zrobiłam, aha i zaznaczam, że zrobiłam to z poziomu laptopa.
W google wpisałam suwaczki babyboom. Wybraałam stronę suwaczki.com. Nastepnie stworzylam sobie swój ktory mi sie podobał. Na ostatniej stronie wybrałam pierwsza pozycje z linkiem "BBCode (PseudoHTML, UBBCode) bez linku, szczególnie dla Forum Babyboom.pl. " i wkleiłam to w ustawieniach konta USTAWIENIA- SYGNATURA. i już
Ja musiałam kliknąć w ten obrazek i tam wkleić link z suwaczek.com, ten 1, ale samo to:
htt...www.su......png , bez tych [] na poczatku i koncu tego linku, teraz w koncu normalnie widac

To dokładnie tyle co u mnie
 To dokładnie tyle co u mnie jakie kroki już podjęte? Kiedy wizyta i w ogóle?
 jakie kroki już podjęte? Kiedy wizyta i w ogóle? 

od razu wtedy zachciewa mi się jeść.
 od razu wtedy zachciewa mi się jeść. strzelano do mnie z karabinu maszynowego. Ale ja ciagle żyłam. Udawałam tylko ze mnie zabili a później chciałam uciec. Dziwne uczucie naprawdę. Do bagażnika mnie nawet wsadzili
 strzelano do mnie z karabinu maszynowego. Ale ja ciagle żyłam. Udawałam tylko ze mnie zabili a później chciałam uciec. Dziwne uczucie naprawdę. Do bagażnika mnie nawet wsadzili  

takze, ide spac, mam nadzieje, ze pozniej bedzie lepiej..
 takze, ide spac, mam nadzieje, ze pozniej bedzie lepiej.. termin na 20.06?
 termin na 20.06?

Mam nadzieje że chociaż tak zostanie i nie trafie do czerwonej strefy bo impreza dopiero za tydzień...
 Mam nadzieje że chociaż tak zostanie i nie trafie do czerwonej strefy bo impreza dopiero za tydzień...