reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Madziu jesteś wspaniała...fotki śliczne...a Zosieńka mimo tych wszystkich kabelków i rurek przeurocza...dziękuję...

Moniu, Marcinie..jestem z Wami..dla Was...modlę się...i jak inne e-cioteczki również wyciągam pomocną dłoń...

Majuniu(*)...na zawsze pozostaniesz w moim sercu

reklama
Madziu...piękne jest to co robisz...masz bardzo dobre serduszko, wrażliwe na cierpienia innych...

Moniu...tak mi żal :sad::sad::sad:....żal że Mai się nie udało...żal że musicie przechodzić przez żałobę po swoim dziecku...żal że nie umiem Ci pomóc...

Moje serce płacze...po Tobie Maju (*)....

Fajnie ze wam się podobało..ale bez przesady...ja nic takiego nie zrobiłam!
A teraz ryczę....znowu pękłam...to chyba ta wczorajsza wizyta na OIOMie...i brak Mai...:(((
Boże...jak to boli..a co dopiero Monikę i Marcina...Boże dodaj im sił!!!!!
Tyyyle dzieci...tyyyle małych serduszek walczy, a my nic nie mozemy zrobić...:(
Ahh....

Madziu, tak mocno przytulam Cię do siebie! Trzymaj się Słoneczko!! Bądź silna! Wszystkie chciałybyśmy mieć możliwość pomocy chorym i cierpiącym. To takie ciężkie żyć z taką niemocą. :(
Ale głowa do góry, musimy być silne, aby tym dodawać otuchy innym!!! Musimy zrobić co się da, aby na twarzach innych osób pozostawiać uśmiech!!!
Cytat Matki Teresy z Kalkuty:
"Nie dopuść do tego, by ludzie po spotkaniu z tobą nie odchodzili choć trochę szczęśliwsi"
I tego musimy się trzymać!!!
Całuję i ściskam z całych sił!!!

Madziu -super zdjęcia i ty na jednym jak sie nie mylę.Masz wielkie serce.

A teraz trochę dobra wiadomość Mońcik dziś w lepszej formie.Tak trzymaj kobieto jak to dziewczyny piszą ze masz prawo płakać ale tak oczyszczająco dusze swą a więc płacz ale nie dołuj się cały dzień a będzie szlo ku lepszemu.

19950603300114.png

200103251972.png

200601222156.png

b3d099449ec52c37med.jpg

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl
Weronika ma sie dobrze mimo że trochę katarek ją męczy i kaszelek ale na spacerku byłyśmy bo u nas pięknie słoneczko świeci.Pozdrawiam .

Madziu jeszcze raz dziekuje za fotki i opis jak było ......na prawde piekna akcja !!!!!!!!

Zosia cudna maleńka walcz kochana !!!!!!!

Justynko trzymaj sie duzo wiary Ci życzę!!!!!!!

Moniko i Marcinie trudno cokolwiek pisać cierpie razem z wami kochani i wysyłam pomocna dłoń.......

Pozdrawiam e-cioteczki

(*) Majeczko tęsknie.......bardzo.........

Serce Malwiny

Madziu -super zdjęcia i ty na jednym jak sie nie mylę.Masz wielkie serce.

A teraz trochę dobra wiadomość Mońcik dziś w lepszej formie.Tak trzymaj kobieto jak to dziewczyny piszą ze masz prawo płakać ale tak oczyszczająco dusze swą a więc płacz ale nie dołuj się cały dzień a będzie szlo ku lepszemu.

19950603300114.png

200103251972.png

200601222156.png

b3d099449ec52c37med.jpg

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl
Weronika ma sie dobrze mimo że trochę katarek ją męczy i kaszelek ale na spacerku byłyśmy bo u nas pięknie słoneczko świeci.Pozdrawiam .

Doris super wiadomość !

Moniko ciesze sie ze dzis jest troche lepiej.....................powoli,powoli pójdzie ku lepszemu......................

A Weronisiu calineczko nie choruj tylko mamusi katarek szybko przejdzie!!!

a kiedy chodzik kochaniutka bedziesz miała to brykaj ile wejdzie mamusi.........
buziaki pa pa miłego dnia wszystkim życze
póżniej na pewno zajrze tu pa pa buziole!!!!!!!!!!!!!

ehhh... :-( Mońcik - ściskam wirtualnie... dobrze, że już lepiej... trzymaj się kochana...

Moniko tulimy tulimy tulimy :tak:
Madziu zdjęcia super:tak:;-)
No i fajnie zobaczyć Justynę i Zosieńkę:tak:

reklama
Madzia super zdjęcia, jestes Wileka
Monia mocno Cie przytulam........
pamietam i tęsknię......

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry