PałkaZapałka
Fanka BB :)
Dzień dobry w nowym dniu. U mnie strasznie pochmurnie i nie chce mi się do pracy wstawać. Ktoś dziś wizytuje? Wszystkie dziewczyny już po prenatalnych?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieee ja po sobie jezdzic nie pozwalamPamiętam w sierpniu dziewczynę która napisała jeden post i została "zjechana" bo ktoś był "bezpośredni" i uciekła. To było straszne...jeśli to ty to witaj ponownie jeśli nie, to fajnie że jesteś![]()
Detektor masz kupiony czy wypozyczony(nie wiem czy mozna w ogole wypozyczac). Jak kupiony to mozesz powiedziec jaki? Tez chce kupic, a nie chcialabym na badziewie traficSpradzilam sobie detektorem tetna i znalazlam bejbi bardziej po lewej,czy jakies teorie co do czy to chlopiec czy dziewczynka moze byc?
to chyba jeszcze na tym etapie mogą być takie zmiany ze się coś tam powiększyło i urosłoCześć dziewczyny . Mam pytanie , czy któraś miała sytuację, że na badaniach prenatalnych lekarz stwierdził, że jest dziewczynka a w 16 tc, że jednak chłopiec ? Ja tu już kupiłam parę sukienek i teraz oszalałam bo już sama nie mam pewności kto mieszka w brzuszku![]()
Ja mam taki najzwyklejszy AngelSound i jest ok, synka od 12 tygodnia mi wyszukiwałDetektor masz kupiony czy wypozyczony(nie wiem czy mozna w ogole wypozyczac). Jak kupiony to mozesz powiedziec jaki? Tez chce kupic, a nie chcialabym na badziewie trafic![]()
Oj tamNie rozumiem zachwytu morzem. Wieje, zimno ciągle, no i ten wiatrno i wieje, to najgorsze
bosz, jak ja nie lubię wiatru
![]()
Ja też się zastanawiamy nad kupnem aks musiałabym najpierw przetestować czy będę słyszała bo ja duuuza babka jestem i nie wiadomo czy przez oponkę usłyszęJa mam taki najzwyklejszy AngelSound i jest ok, synka od 12 tygodnia mi wyszukiwał![]()
Kurcze a ja nigdy nie jadlamOmomommm uwielbiam! Do tego to banalna zupa!