Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aż sobie zapiszę na przyszłośćDziewczyny polecam medela swing elektryczny. Mialam 2 wczesniakow i okolo roku z jednym i drugim odciagalam bo jednak od poczatku byli na butelce bo byli za mali na ssanie piersi. I udawalo mi sie na zmiane z butelki i piersi średnio do 4 miesiaca a potem doilam sie do roku. Ten dawał radę![]()
Ja kochana strasznie się czuje przez ostatnie dni. Co tu wejde, coś uda mi się przeczytać, czasem odpisać i uciekam bo głowa tak mi pęka, że nie wiem co robić. Jak nie głowa, to zgaga, a wczoraj nawet wymiotowałamMyślałam, że skoro pierwszy trymestr tak pięknie minął, to że tak już zostanie, a tu proszę
Już Was nadrabiam i mam nadzięję, że już będę normalnie uczestniczyć![]()
Nawet nie próbujNie nadrobię was za wszystkie czasy... Zaglądam tu co dwa trzy dni a wy chyba najwięcej piszecie chyba z całego forummasakra byłam tu od samego samiuskiego początku a teraz nigdy nie nadrobię to co tu piszecie.
![]()
U mnie zależy od dnia.. z rana czasem też płasko aż się stresujęNawet nie próbujja robię, jak @PałkaZapałka łapie wątek z ostatnich kilku stron.
Ja jestem jakaś jeszcze płaska, a tu już 15 tydzień skończonytylko wieczorem widać.
Kciuki za wizyty![]()