Domi_Polka
Fanka BB :)
Ja przy 12mm nie widziałam zarodka także spokojnie.Dziewczyny wiem, że nie powinnam się zastanawiać nad tyzm, ale czy Wy przy pęcherzyku około 7mm też nie widzialyscie jeszcze zarodka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja przy 12mm nie widziałam zarodka także spokojnie.Dziewczyny wiem, że nie powinnam się zastanawiać nad tyzm, ale czy Wy przy pęcherzyku około 7mm też nie widzialyscie jeszcze zarodka?
Ja przy 12mm nie widziałam zarodka także spokojnie.
Ja też nie widziałam. Tyle że u mnie wg om powinnam mieć koniec 6 tyg...a widać było tylko pęcherzyk ciazowy.Dlatego dał mi wybór albo wizyta za 2 tyg albo zrobić betę czy ciąża rozwija się prawidlowo. Wybrałam betę... Jakbym miała czekać w niepewności 2 tyg na wizytę chyba bym oszalałaDziewczyny wiem, że nie powinnam się zastanawiać nad tyzm, ale czy Wy przy pęcherzyku około 7mm też nie widzialyscie jeszcze zarodka?
Dokładnie chodziło mi o zabobony i kalendarz chińskiA pewnie te takie zabobony;D że ładnie wyglada, że brak mdłości, że ochota na słodkie ;D
No trzeba się przenieś na ten prywatny bo w sumie nie wiemy kto nas czytaA ze podczytuje, że tez planowała ciąże w listopadzie, Ale ma 38 lat, jakieś tam choroby i nie wie ..
Spokojnie. Martwić się można jak pęcherzyk ma 2 cm i nie ma zarodkaDziewczyny wiem, że nie powinnam się zastanawiać nad tyzm, ale czy Wy przy pęcherzyku około 7mm też nie widzialyscie jeszcze zarodka?
I jak tam?Dziewczyny trzymajcie kciuki. Za 50 min wizytamam stresa i nadzieję że będzie wszystko dobrze
Ja też nie widziałam. Tyle że u mnie wg om powinnam mieć koniec 6 tyg...a widać było tylko pęcherzyk ciazowy.Dlatego dał mi wybór albo wizyta za 2 tyg albo zrobić betę czy ciąża rozwija się prawidlowo. Wybrałam betę... Jakbym miała czekać w niepewności 2 tyg na wizytę chyba bym oszalała
Ja miałam 6.7mm i jeszcze w pęcherzyku nic nie widziałamDziewczyny wiem, że nie powinnam się zastanawiać nad tyzm, ale czy Wy przy pęcherzyku około 7mm też nie widzialyscie jeszcze zarodka?