Loli05
Fanka BB :)
Ja mam 16+2 i tez waga stoi a brzuch juz troche urosl...Dziewczyny u mnie 15 tc a waga jak stała tak stoi, to normlane, że nic nie tyje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 16+2 i tez waga stoi a brzuch juz troche urosl...Dziewczyny u mnie 15 tc a waga jak stała tak stoi, to normlane, że nic nie tyje?
U mnie też widoczny, a waga ani drgnie.. Az dziwneJa mam 16+2 i tez waga stoi a brzuch juz troche urosl...
Też tak miałam aż do 17 tc. Aż w końcu weszłam w 18 tydzień i już 1 kg do przoduU mnie też widoczny, a waga ani drgnie.. Az dziwne![]()
Dzidzia rośnie to nic tylko się cieszyć kochana, jak chcesz to możemy się zamienićDziewczyny u mnie 15 tc a waga jak stała tak stoi, to normlane, że nic nie tyje?
U mnie też widoczny, a waga ani drgnie.. Az dziwne![]()
Ja też się chętnie podzielęDzidzia rośnie to nic tylko się cieszyć kochana, jak chcesz to możemy się zamienić![]()
Pozdrowienia od mojego mężaTrochę przyjarał, ale narzekać nie będę
![]()
ja tez niestety czoło i broda i dekolt aleee .... dziewczyny akurat takie problemy to nie problemyMi wypadały bardzo garściami na początku ciąży.. A teraz wcale.. Za to twarz wysypana, plecy wszytako![]()
nie no włosy to inna sprawa. Ale poczekaj na wizytę jak pisałaś i dopytaj co można braćBiorę Eutyrox 50, bo TSH skakało na początku ciąży do 2.3, teraz niezmiernie od 8 tygodni na poziomie 1.3.
Muszę przyznać że jestem zrozpaczonajuż nawet myślę o tym czy nie ściąć włosów do ramion, a mam obecnie bardzo długie.
to prawda ja tez zauważyłam u siebie jakieś worki pod oczami a właściwe nic nie robie i odpoczywamNiby te wszystkie witaminy co przez 3 miesiace bierzemy od poczatku ciazy,maja pozytywnie wplynac na nasz wyglad w 2 trymestrze,ja sie ostatnio w lustrze nie poznalam w pracy...wygaldam jakbym nie spala z 4 dni,szara jakas taka,zabiedzona,waze tyle ile przed ciaza,a wszystko mi w przod poszlo,wlosy tez szalu nie ma wypadaja,pryszcze ahh szkoda gadac