reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Ja odczuwam jeszcze ból co jakiś czas, ale dużo rzadziej niż na początku. Jedynie co to zauważyłam, że kiedy mam pełny pęcherz w nocy, to tak mnie boli brzuch, że aż mnie to wybudza... Nie wiem, czy tylko ja tak mam, ale stresuje mnie to [emoji58]
Ja nie co noc ale zdarza się, że właśnie przy pełnym pęcherzu w nocy mnie boli brzuch aż nieraz się dobrze wyprostować nie mogę jak idę do WC.

reklama
Bardzo mi przykro, naprawdę. Nie wyobrażam sobie jak się musisz czuć 💔

O mój Boże, bardzo Ci wspolczuje

Tez mam bóle brzucha, dosyć mocne, ale już rzadziej, 2-3 razy dziennie.

Ja czekam pod gabinetem, bo jest obsuwa. Zaraz mi serce wyskoczy, stresuję się jak cholera.
Spokojnie, będzie dobrze. Daj znać po wizycie :)

Dziewczyny co pisały, że są chore/przeziębione. Wiem co czujecie. Ja do dzis kaszle a konsultacja z lekarzem kończyła się na tym, że i tak nie mogłam nic brać bo początek ciazy.. Oczywiście rozważalam tez koronawirusa, ale nie robiłam testu. Z tego co czytałam nie ma badan, które pokazują wpływ korony na ciążę. Niby nie przechodzi przez łożysko, ale zmniejsza objętość tlenu w krwi :/
Jeżeli się mocno kaszle jak nie to chyba nie powinno się coś dziac.
Mi też się przeziębienie ciagnie teraz wzięłam oscillococcinum w ciąży można i odpukać pomogło

Ufff chociaż to mi ulżyło że nie tylko ja odczuwam brzuch bo mam już schizy...

Jedyny plus tego wszystkiego to to że widziałam dziś mojego kropeczka, urósł równy 1 cm w 7 dni i lekarz aby mnie uspokoić dał mi posłuchać na chwilę serduszka 134 uderzeń na minutę ❤️

Dziewczyny, przyjaciółce to kazał lekarz zrobić. To ta, która jest po dwóch poronieniach. Nie wiecie, jak to się ogarnia? Czy to z miejsca robią? I dlaczego akurat takie badanie?

Załączniki

• received_755121391748971.jpeg
    received_755121391748971.jpeg
    533,2 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Ufff chociaż to mi ulżyło że nie tylko ja odczuwam brzuch bo mam już schizy...

Jedyny plus tego wszystkiego to to że widziałam dziś mojego kropeczka, urósł równy 1 cm w 7 dni i lekarz aby mnie uspokoić dał mi posłuchać na chwilę serduszka 134 uderzeń na minutę ❤
No to pięknie! Niech rośnie kropeczka ☺

Do góry