A ja bym poszla, tylko nie orientuje sie po co i na co. Jesli mam cykl bezowulacyjny to mi pokaze z tych wynikow?Dziewczyny, któraś z Was planuje zbadać proga po owu?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja bym poszla, tylko nie orientuje sie po co i na co. Jesli mam cykl bezowulacyjny to mi pokaze z tych wynikow?Dziewczyny, któraś z Was planuje zbadać proga po owu?![]()
Tak tak zrobiłam tylko dwa z czystej ciekawości, bo przytulanki są regularnie, ale zobaczyłam że dziewczyny robią i też się skusilam z ciekawości czy to co w kalendarzyku pokrywa się z tym co wychodzi w testach, i wygląda na to chyba o ile się nie mylę, że owulacja już była a według kalendarzyka dopiero będzie hehDwa testy tylko zrobiłaś? Trochę mało żeby powiedzieć kiedy była, najprawdopodobniej przegapiłaś peak![]()
A ja bym poszla, tylko nie orientuje sie po co i na co. Jesli mam cykl bezowulacyjny to mi pokaze z tych wynikow?[emoji57]
Tak tak zrobiłam tylko dwa z czystej ciekawości, bo przytulanki są regularnie, ale zobaczyłam że dziewczyny robią i też się skusilam z ciekawości czy to co w kalendarzyku pokrywa się z tym co wychodzi w testach, i wygląda na to chyba o ile się nie mylę, że owulacja już była a według kalendarzyka dopiero będzie heh
Zależy jaki antybiotyk. Mój brał duomox to wyczytałam, że nie wpływa na nasienie. Generalnie antybiotyki wpływają na nasienie, ale te które będzie dopiero za trzy miesiące, bo tyle trwa produkcja.U mnie też 10 ale ja nie testuje z wiadomych przyczyn[emoji57] mój M właśnie na antybiotyku. Jak myślicie wpłynie ten antybiotyk na jakość nasienia?[emoji848]
Tak pokaże, jeśli wynik będzie poniżej 10 to owulacji nie byłoA ja bym poszla, tylko nie orientuje sie po co i na co. Jesli mam cykl bezowulacyjny to mi pokaze z tych wynikow?![]()
U mnie 11, ciężki to będzie czas10 dni do testowaniaa u Was?
Dokładnie! Ja miałam tak samo, gdybym się sugerowała tym co mówił mój kalendarzyk zanim zaczęłam robić testy owulacyjne to nigdy bym nie zaszła w ciążęKalendarzyk to tylko algorytm matematyczny. U mnie testy potwierdziły ze kalendarzyki są w błędzie [emoji16][emoji2368]