reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Hello Mamuśki :-):-) Ja sobie porządny odwyk od BB robię... ale przymusowy niestety, nie taka chętna jestem do rezygnowania z pogaduch...:-:)-:)-( Praca mgr wisi nade mną i wisi, Stasiek się przeziębił 2 razy pod rząd, jeszcze mu został paskudny kaszel. Zaraziłam się też ja i ostatnio zdycham trochę. Ale generalnie nie narzekam, no chyba że na totalny brak czasu na buszowanie po necie i zaglądanie tutaj:-:)-(
Życzymy wszystkiego NAJ wszystkim obchodzącym swoje miesięcznice :tak::tak:
Buziaczki!!!!:-):-)

reklama
Monika napisz jak Wam się jeździło :tak: W ogóle - poproszę o wszelkie rady, przymierzamy się do wyjazdu w marcu :-)

toska jak mąż się czuje? Ty i Stasio się nie zaraziliście?

szopka Czarek wciąż kaszle? To już dość długo trwa...

oleola buziaki dla Ośmiomiesięczniaka :-)

isia powodzenia w pisaniu - zaglądaj do nas czasem... :tak:

Esiu ile czasu wam zajęło nauczenie Piotrusia spania? od dzisiaj wprowadzam metodę, której byłam taką straszną przeciwniczką:sorry2: metoda Tracy Hogg jak dla mnie odpada, bo nie mam siły brać Miśka co chwilę i odkładać, a on się drze w połowie drogi między moimi rękoma a materacem (ostatnie 2 noce były koszmarne, dzisiaj wzięłam go do siebie, ale kategorycznie żądam wyprowadzki ode mnie z łóżka)
dzisiaj darł się prawie 20 minut:baffled: oby jutro było krócej

Zdrówka wszystkim 8 miesięczniaczkom ;-):-)

Monika - wybraliście się nianką na ten urlop czy jak???
k010.gif
Bo jak inaczej dawałaś sobie radę z dwójka dzieciaczków i jeszcze udało ci się wypocząć??
Kachasku napisz coś więcej, o metodzie którą stosujesz na spanie Michałka. Moze i ja się podłączę??:tak:

Emmila sławna metoda z "uśnij wreszcie" czyli zostawiasz dziecko płaczące w łóżeczku i co jakiś czas do niego zaglądasz:baffled:

Acha, a to "uśnij wreszcie" to jakiś poradnik dostępny w necie czy książka?
I dwa, czy tu chodzi o zasypianie wieczorne po kąpieli czy też stosuje się kiedy maluch budzi się kilka razy w nocy?

Co do zasnij wreszcie to jest wlasnie e-book. Zaczelam czytac, ale nie skonczylam.

Chyba cos jednak z tego zastosowalam, bo mala zasypia bez problemow. Jak nie moze zasnac zanim zaczne interweniowac - daje jej sobie ponarzekac. Ponarzeka i idzie spac. Zauwazylam, ze codzi o to iz dziecko musi miec swiadomosc, ze zasypia SAMO bez wspomagaczy. Nooo u nas nie do konca mala zasypia przy butelce.

reklama
"ponarzekać"? to masz luzik:tak: Michał się drze, jakbym go co najmniej ze skóry obdzierała:baffled: jak tak ma wyglądać jego narzekanie to ja dziękuję:dry:

Do góry