Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja do 7.12 czekam, też mam nadzieję się dowiedziećJa będę czekała do 8.12, chyba że i tym razem nie zechce się pokazaćpoluję od dwóch miesięcy i ciągle plecami do świata
![]()
No właśnie tak mi się wydawało, że to niemożliwe zeby państwo sponsorowało jeszcze to. Ale może nadal ktoś skorzysta wiedząc, że ZUS dołoży ze swojej strony do składekWybaczcie za wprowadzenie w błąd!! Ta umowa aktywizacyjna to pozwala na pokrycie składek ZUS tylko! Może jest coś jeszcze faktycznie na pokrycie 'wynagrodzenia'.
Ale to jest zdjecie z 14 tyg i tu widzial jeden lekarz dziewuszke a u innego lekarza na innym sprzecie widzial chłopca ale mi nie pokazal tego na usg bo juz wylaczylni dopiero powiedzial. A nie ukrywam ze pragne córkę bo 2 synków juz mamHm...raczej nie bardzo sie znam na zdjęciach ale z tego co przejrzałam ich kilka to raczej chłopca z tego mieć nie będzieszniewiem gdzie ten lekarz widział cokolwiek?
Hej.czy jest w śród nas jakaś szczęściara która zna juz płeć maluszka? Ja muszę czekać na taką możliwość do 10grudnia![]()
A ja mam 2dziewczynki i liczę na chłopca ale no czas pokazeAle to jest zdjecie z 14 tyg i tu widzial jeden lekarz dziewuszke a u innego lekarza na innym sprzecie widzial chłopca ale mi nie pokazal tego na usg bo juz wylaczylni dopiero powiedzial. A nie ukrywam ze pragne córkę bo 2 synków juz mam
No właśnie jestem załamanaCoo...To jak on sprawdza czy dziecko rośnie prawidłowo, czy wszystko okej? Po czym to wnioskuje jak nie robi usg
![]()
A ja kurde nie mogę wytrzymać 4 tyg od wizyty do wizytyNa NFZ są tylko 3 w czasie ciąży i przy niektórych pakietach medycznych też tylko 3 USG na całą ciążę i po prostu nie robią częściej. Niektóre dziewczyny z zagranicy pisały, że w ich krajach to też taki standard, że się nie robi.
Poszukaj różnych przepisów alaantkoweblw. To przepisy i dla dzieci i dla dorosłych, jeśli mocniej doprawisz. Nie jestem fanem wszystkich, bo niektóre są mocno przekombinowane, ale do wielu wracam z chęcią. Zmieniają myślenie o zdrowym gotowaniu, a przy okazji można poćwiczyć na okres rozszerzania dietyHejka, ja też jeszcze niewiem czy będzie dziewczynka czy chłopiec. Może jutro poznam płeć jak dobrze pójdzie... Wczoraj u mnie też kapusciano, a potem chipsowo niestety.
Nie mam pomysłów na zdrowe posiłki, a chciałbym trochę zdrowiej i bardziej urozmaicono jeść. Ale też nie chce mi się cały dzień stać przy garach. Macie jakieś pomysły na zdrowe posiłki? Miłego dnia dziewczyny