Ja tez objawow nie szukam bo w pierwszej ciąży to były typowe objawy PMS jak w każdym cykliJa po roku przestałam szukać objawów bo miałam każdy możliwyprócz 2 kresek na teście
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez objawow nie szukam bo w pierwszej ciąży to były typowe objawy PMS jak w każdym cykliJa po roku przestałam szukać objawów bo miałam każdy możliwyprócz 2 kresek na teście
![]()
ja nie mam PMS to może jednak jednak hahahaJa tez objawow nie szukam bo w pierwszej ciąży to były typowe objawy PMS jak w każdym cykli![]()
Moj właśnie dzisiaj ma badanie nasienia i później jeśli będzie ok, to gin mi powiedział, że też drożność zrobimy. Robisz prywatnie?@Emma28 @Sherlook @Ewuuu @AniaL92 @93kora @Mila90 dziękuję dziewczyny!Wyczytałam, że po tym badaniu są większe szanse na zajście
@NataliaW93 teraz był 4 cykl takich ostrych starań, ale wcześniej tez się nie zabezpieczaliśmy i nic nie wyszło, a ja mialam cesarkę i boje się, że mam zrosty na bliźnie i one mogą mi blokować zajście, bo hormony mam ok i nasienie też jest dobre.
Mnie po owu boli jajnik codziennie aż do dzis a mam 3dc.Dziewczyny czy bolał Was jajnik od czasu owulacji ? Dzisiaj jestem 5/6 dpo i dalej to samo jak na owu [emoji2368]
Ja też nie mam żadnych objawówja nie mam PMS to może jednak jednak hahaha![]()
Dokładnie mój gin też najpierw kazał zrobić badanie nasienia bo bez tego drożnosci mi nie zrobi, jestem po ccMoja lekarka chce najpierw badanie nasienia zanim cokolwiek u mnie będzie sprawdzać.
A co do wyrostka - miałam wycinany 13lat temu, prawdopodobnie coś spieprzyli przy operacji, bo od tego czasu w niektórych pozycjach mnie bolało po prawej stronie, ale gin odsyłał do chirurga, chirurg do gina i tak w kółko, aż dałam spokój... A 2.5 roku temu ciąża pozamaciczna właśnie w prawym jajowodzie [emoji53] Jajowód usunięty, po operacji mówili, że drugi wygląda dobrze, więc wolę zrzucać winę na ten wyrostek, a raczej niekompetentnego chirurga, bo w ogóle kroił mnie przypuszczając jedynie, że to może być wyrostek [emoji53]
Ja też nigdy nie miałam żadnych specjalnych objawów pms. Zaczęłam się starać zaczęłam mieć każdy z możliwychNo ja właśnie tak mam teraz. Wcześniej się tak tym nie przejmowałam bo twierdziliśmy jak uda się no to się uda. Ale w tym cyklu zaczęliśmy intensywnie się starać.. Chyba sobie odpuszczę (objawy) bo głowa mi ześwirujetyle,że łatwo się mówi. Szwagierka urodziła 30 października,2 szwagierka 3 miesiące wcześniej,kuzynka ma termin na sylwestra druga na święta a kuzyn na dniach będzie Tatą także moje szukania są usprawiedliwone
A zaraz są święta i każdy będzie gadał oo 6 lat to już duża różnica wieku będzie. i co roku kiedy następne,a czemu jeszcze nie udało się wam ? wtedy odpowiem " chuy Cię obchodzi ale zapytać możesz'' wścibską rodzinę mam![]()