Zdrowa para ma maksymalnie około 25% szans na ciążę w każdym cyklu, także szansa jestNiestety żadna z Nas nie może Ci powiedzieć, że będziesz w ciąży, ale szanse są relatywnie duże, szczególnie że byłaś na monitoringu i pęcherzyk pęka sam![]()
reklama
Małasyrenka
Fanka BB :)
Czyli podobnie wszystko mamyWitajteż mam 31
I 6dc
cykle zazwyczaj 25/26dni z drobnymi odchyleniami
życzę Ci szybkich 2 kreseczek ❤

HeraUnique
Tu raczej widełki tyczą się wieku rozrodczego, pcos, i wczesnego wygasania. Gdzieś czytałam że prawidłowy wynik jest między 1 a 3. Poniżej 1 wczesne wygasanie (jeśli chodzi o kobiety w wieku rozrodczym), a powyżej 3 prawdopodobnie PCOSA są jakieś widełki odnośnie wieku? Wiesz może dlaczego masz taki wynik?

Gryfin
Dziękuję za odpowiedźTu raczej widełki tyczą się wieku rozrodczego, pcos, i wczesnego wygasania. Gdzieś czytałam że prawidłowy wynik jest między 1 a 3. Poniżej 1 wczesne wygasanie (jeśli chodzi o kobiety w wieku rozrodczym), a powyżej 3 prawdopodobnie PCOS![]()

CzarnaMamba21
Nie kłamie, tak było.
Moja matka też zaszła gdy miała okres.
Nie wiem jak, gdyby mi ktoś tak napisał to nie wiem co bym zrobiła, chwycilabym się za głowę, bez kitu
Nie wiem jak, gdyby mi ktoś tak napisał to nie wiem co bym zrobiła, chwycilabym się za głowę, bez kitu
[emoji33]
CzarnaMamba21
My działamy cały czas, spokojnie [emoji3]
Mamba to może weź działaj podczas @ a nie podczas owu skoro tak z córką zaszłaś[emoji57]
CzarnaMamba21
No właśnie mnie nic nie boli. Każdy robi to co uważa za słuszne
Tylko to takie mało seksowne i bolesne podczas @ [emoji51] ja bym nie mogła, mój mąż zresztą też nie
E
Em82
Gość
Nie twierdzę, że kłamiesz. Chwycilam się za głowę tak jak ty byś to zrobiła [emoji57]Nie kłamie, tak było.
Ostatni dzień spoko. Krew tak wszystko wysusza wcześniej, że to niezbyt przyjemne.. do tego potencjalne zabrudzenia by mnie stresowały. Poza tym uważam, że kobiecie też sie należy chwila oddechuNo właśnie mnie nic nie boli. Każdy robi to co uważa za słuszne![]()
reklama
E
Em82
Gość
O tak. Napisane w punkt[emoji6]Ostatni dzień spoko. Krew tak wszystko wysusza wcześniej, że to niezbyt przyjemne.. do tego potencjalne zabrudzenia by mnie stresowały. Poza tym uważam, że kobiecie też sie należy chwila oddechu![]()