Aksamitka28
Fanka BB :)
ZazdroszczęW następną środę jadę![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ZazdroszczęW następną środę jadę![]()
Nic a nic, ciszaCały czas trzymam za Ciebie kciuki.[emoji1695] Żadnych oznak @ póki co?
A co jak mi się cykl rozreguluje?Nic a nic, ciszaco chwilę latam do łazienki sprawdzić, ale śluzu jest bardzo mało i na pewno nie kawa z mlekiem czy czerwień
Nie no jeśli to nie ciąża to taka jednorazowa akcja każdemu się zdarza. Nic się nie rozreguluje, spokojnie.[emoji847]A co jak mi się cykl rozreguluje? [emoji3064][emoji17]
Hej Dziewczyny. Jesteście specjalistkami, więc proszę o konsultacje [emoji2]
Dziś mam 9dc. Cykle zazwyczaj 30-31 dni, więc owulacja powinna być mniej więcej za tydzień. Przedwczoraj temperatura 36,38 wczoraj 36,39 a dziś już 36,68 (mierzone w pochwie i tej samej porze, przed wstaniem z lozka). Dodatkowo kłuje mnie jajnik. Zrobiłam test owulacyjny. Czy skok temperatury oznacza, że owu już była (np wczoraj wieczorem) czy może być dziś? Dziwi mnie owulacja na tak wczesnym etapie cyklu. Oczywiście wieczorem powtórzę test, ale proszę o podzielenie się Waszymi doświadczeniami [emoji3526]
W sumie racja, czasem zdarzają się dłuższe cykleNie no jeśli to nie ciąża to taka jednorazowa akcja każdemu się zdarza. Nic się nie rozreguluje, spokojnie.[emoji847]
Najczulszy jaki ma jedna apteka to 25 ale muszę po niego jechać kawał drogi. Pewnie i tak dostanę @ a już majatek na te testy wydałam, ale dziwnie się czuje, rano mam straszne mdłości a szyjka która nagle się opuściła i otworzyła w 11 dpo teraz znów się zamknęłaNo nie wiem, niektórym na czułości 10 w terminie @ jeszcze nic nie widać więc gdzie tam do 50[emoji86] nie masz możliwości zrobienia czulszego testu?[emoji848]
Też czuję się trochę jak na torturach, mogła małpa przyjść wczoraj jak miała a nie trzymać Nas w niepewnościNajczulszy jaki ma jedna apteka to 25 ale muszę po niego jechać kawał drogi. Pewnie i tak dostanę @ a już majatek na te testy wydałam, ale dziwnie się czuje, rano mam straszne mdłości a szyjka która nagle się opuściła i otworzyła w 11 dpo teraz znów się zamknęłaszczerze to to są dla mnie tortury psychiczne. Już wole dostać @ a nie takie gierki...
kupie jak się uda jutro ten czulszy test bo boje się odstawić dupka jeżeli coś by było na rzeczy. Ten test 25 to na bank pokaże prawdę... oczywiście dam znać!
Mój ostatni byl dłuższy i miał 34 dni, dlatego teraz, jeśli owu pojawiła się w 8/9 dc to cykl będzie miał ok 25 dni a to mało jak na mnieMamy ten sam dzień cyklu [emoji112][emoji16] . Z tym, że moje cykle od sierpnia są dłuższe, bo 32-33dniowe.