reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hmmm zazwyczaj moje Cykle są regularne (góra +-1 dzień) owulacja z testów zawsze około 16, 17 dnia ale nigdy to nie wydłuża już tej fazy po owu.
W zeszłym msc owulacja (z testów i śluzu) ok 6,7. 10 a miesiączka 14.10 pierwszy dzień 🤷‍♀️

reklama
Ja u siebie nie mogę polegać na śluzie bo na zewnątrz nie widzę go zbyt wiele, a w środku się boje badać [emoji1787] ale gin mówiła ze jest ładny [emoji1787] w tym cyklu zaczęłam z temperatura i znowu - nic się z niej nie dowiem bo od wczoraj biorę luteinę [emoji2356] ale przynajmniej z testów owu korzystam i się dowiedziałam, ze mam owulacje inaczej niż myślałam [emoji16]
Ja też odkąd się odchudzam na zewnątrz nie mam praktycznie nic, dlatego zaczęłam badać też szyjkę i na tej podstawie sprawdzam śluz [emoji16] w sumie nie takie to straszne i trudne jak na początku mi się wydawało [emoji1]najgorsze w tym wszystkim było skrócenie paznokci po kilku latach noszenia bardzo długich - musiałam się na nowo nauczyć pisać na telefonie i klawiaturze [emoji1787]

Hmmm zazwyczaj moje Cykle są regularne (góra +-1 dzień) owulacja z testów zawsze około 16, 17 dnia ale nigdy to nie wydłuża już tej fazy po owu.
W zeszłym msc owulacja (z testów i śluzu) ok 6,7. 10 a miesiączka 14.10 pierwszy dzień [emoji2368]

No bo ta druga faza jest raczej stała [emoji6] zgubiłam się [emoji849] robiłaś w tym cyklu testy owu?

Ja też odkąd się odchudzam na zewnątrz nie mam praktycznie nic, dlatego zaczęłam badać też szyjkę i na tej podstawie sprawdzam śluz [emoji16] w sumie nie takie to straszne i trudne jak na początku mi się wydawało [emoji1]najgorsze w tym wszystkim było skrócenie paznokci po kilku latach noszenia bardzo długich - musiałam się na nowo nauczyć pisać na telefonie i klawiaturze [emoji1787]
Ja ciągle się boję sprawdzać szyjkę 😬 nie umiem się przemóc...już nawet myślałam żeby męża od czasu do czasu poprosić 🤦‍♀️

Czyli moje nadzieja jest złudna i jutro zawita @ [emoji17] nigdy mi się owu nie przesuneła odkąd testuje więc nie do końca wierzyłam że tak to działa...
Ale ja tu nie będę podcinać niczyich skrzydeł [emoji39] trzymam kciuki żeby nie przyszła [emoji110] tylko mówię jak to u mnie wyglądało [emoji6]

Badanie szyjki to już w ogóle jest dla mnie kosmos [emoji33] boje się uszkodzeń i infekcji [emoji23]

Dodałam test owu i takie coś mi wyszło... dziewczyny jak te dwa od dołu skasować i wrzucić zdjęcie od nowa?[emoji848][emoji848]
Screenshot_20201117-202050_Premom.jpeg

Ale ja tu nie będę podcinać niczyich skrzydeł [emoji39] trzymam kciuki żeby nie przyszła [emoji110] tylko mówię jak to u mnie wyglądało [emoji6]

Badanie szyjki to już w ogóle jest dla mnie kosmos [emoji33] boje się uszkodzeń i infekcji [emoji23]
Nie uważam, że podcinasz raczej nakierowujesz na zdroworozsądkowe myślenie 😁

reklama
Do góry