reklama
Gryfin
Fanka BB :)
Czyli moje nadzieja jest złudna i jutro zawita @Czysta matematyka [emoji2368] owu +7 dni to i okres +7 dni [emoji16]

Ja też odkąd się odchudzam na zewnątrz nie mam praktycznie nic, dlatego zaczęłam badać też szyjkę i na tej podstawie sprawdzam śluz [emoji16] w sumie nie takie to straszne i trudne jak na początku mi się wydawało [emoji1]najgorsze w tym wszystkim było skrócenie paznokci po kilku latach noszenia bardzo długich - musiałam się na nowo nauczyć pisać na telefonie i klawiaturze [emoji1787]Ja u siebie nie mogę polegać na śluzie bo na zewnątrz nie widzę go zbyt wiele, a w środku się boje badać [emoji1787] ale gin mówiła ze jest ładny [emoji1787] w tym cyklu zaczęłam z temperatura i znowu - nic się z niej nie dowiem bo od wczoraj biorę luteinę [emoji2356] ale przynajmniej z testów owu korzystam i się dowiedziałam, ze mam owulacje inaczej niż myślałam [emoji16]
coca
Hmmm zazwyczaj moje Cykle są regularne (góra +-1 dzień) owulacja z testów zawsze około 16, 17 dnia ale nigdy to nie wydłuża już tej fazy po owu.
W zeszłym msc owulacja (z testów i śluzu) ok 6,7. 10 a miesiączka 14.10 pierwszy dzień [emoji2368]
No bo ta druga faza jest raczej stała [emoji6] zgubiłam się [emoji849] robiłaś w tym cyklu testy owu?
Gryfin
Ja ciągle się boję sprawdzać szyjkęJa też odkąd się odchudzam na zewnątrz nie mam praktycznie nic, dlatego zaczęłam badać też szyjkę i na tej podstawie sprawdzam śluz [emoji16] w sumie nie takie to straszne i trudne jak na początku mi się wydawało [emoji1]najgorsze w tym wszystkim było skrócenie paznokci po kilku latach noszenia bardzo długich - musiałam się na nowo nauczyć pisać na telefonie i klawiaturze [emoji1787]

coca
Ale ja tu nie będę podcinać niczyich skrzydeł [emoji39] trzymam kciuki żeby nie przyszła [emoji110] tylko mówię jak to u mnie wyglądało [emoji6]Czyli moje nadzieja jest złudna i jutro zawita @ [emoji17] nigdy mi się owu nie przesuneła odkąd testuje więc nie do końca wierzyłam że tak to działa...
Badanie szyjki to już w ogóle jest dla mnie kosmos [emoji33] boje się uszkodzeń i infekcji [emoji23]Ja też odkąd się odchudzam na zewnątrz nie mam praktycznie nic, dlatego zaczęłam badać też szyjkę i na tej podstawie sprawdzam śluz [emoji16] w sumie nie takie to straszne i trudne jak na początku mi się wydawało [emoji1]najgorsze w tym wszystkim było skrócenie paznokci po kilku latach noszenia bardzo długich - musiałam się na nowo nauczyć pisać na telefonie i klawiaturze [emoji1787]
coca
Dodałam test owu i takie coś mi wyszło... dziewczyny jak te dwa od dołu skasować i wrzucić zdjęcie od nowa?[emoji848][emoji848]Zobacz załącznik 1202846
Przesuń w lewo i delete [emoji16]
Gryfin
Nie uważam, że podcinasz raczej nakierowujesz na zdroworozsądkowe myślenieAle ja tu nie będę podcinać niczyich skrzydeł [emoji39] trzymam kciuki żeby nie przyszła [emoji110] tylko mówię jak to u mnie wyglądało [emoji6]
Badanie szyjki to już w ogóle jest dla mnie kosmos [emoji33] boje się uszkodzeń i infekcji [emoji23]

reklama
młoda1994
przesuń zdjęcie testu w lewo i masz tam usuńDodałam test owu i takie coś mi wyszło... dziewczyny jak te dwa od dołu skasować i wrzucić zdjęcie od nowa?[emoji848][emoji848]Zobacz załącznik 1202846