reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Oni się nie skapli że coś jest nie tak. Dopiero jak zaczęłam mówić że płeć się nie zgadza bo lekarz mówił że będzie chłopiec a w wynikach wyszła im dziewczynka. Wtedy połączyli fakty i się okazało że coś jest nie tak z wynikami. Bo na usg im też wyszedł chłopak.
🤯🤯🤯🤯
No to jest przegięcie... Może próbki pomieszali...i dostałaś cudze wyniki 😳😳😳

reklama
🤯🤯🤯🤯
No to jest przegięcie... Może próbki pomieszali...i dostałaś cudze wyniki 😳😳😳

Nie mam zielonego pojęcia co poszło nie tak i nie moja w tym głowa żeby tego dochodzić. Mówią że najprawdopodobniej to moja próbka a nie dziecka i dlatego żeńska. Ale czy tak faktycznie jest to się raczej nie dowiem.
Jeśli chodzi o cudze wyniki to też tak w pierwszej chwili pomyślałam bo jeszcze jedna dziewczyna miała amnio zaraz po mnie.
Nie wiem co tam naprawdę zaszło.

Załączniki

• Screenshot_2020-11-27-13-30-02-168_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-11-27-13-30-02-168_com.android.chrome.jpg
    180,2 KB · Wyświetleń: 88
Ostatnia edycja:
Szpital chociaż poczuwa się do odpowiedzialności i za darmo zrobią mi Fisha. Przynajmniej będę krócej czekać a nie kolejne dwa tygodnie, bo już całkiem bym zwariowała.
to dobrze ze zaproponowali to. Fish to chyba kilka dni. Będziesz już coś wiedzieć i może bedzie już mniej nerwów. Trzymam kciuki

Chyba źle pobrana ale oni sami nie wiedzą a jak to mogło się stać.
Chyba nikt się tego nie spodziewał...
A ja to już w szczególności.
Myślałam że będę już wiedziała na czym stoję a teraz znajduję się w punkcie wyjścia.
ja byłam kiedyś na wizycie u genetyka i wspomniał ze czasem hodowla nie wychodzi. Nie wchodziłam wtedy w szczegóły ale pewnie przyczyn może być wiele

Powiem Wam, ze tak mnie muszą te promocje
Ja rozważam czy zakupić na lullalove to. A mówiłam, że będę czekać do stycznia albo lutego 🤦‍♀️
A sobie kupiłam 3 spódnice 😂
Właśnie mnie tez kuszą te promocje 🙈 i nie wiem czy nie kupię czegoś 😂😂
Nie mam zielonego pojęcia co poszło nie tak i nie moja w tym głowa żeby tego dochodzić. Mówią że najprawdopodobniej to moja próbka a nie dziecka i dlatego żeńska. Ale czy tak faktycznie jest to się raczej nie dowiem.
Jeśli chodzi o cudze wyniki to też tak w pierwszej chwili pomyślałam bo jeszcze jedna dziewczyna miała amnio zaraz po mnie.
Nie wiem co tam naprawdę zaszło.

Myszko kochana, przykro mi bardzo, ze taki pech. :(
Tule Cie mocno!! I wysyłam wsparcie ❤️

Ja po wizycie. Szyjka dalej 3. 5cm prawie, wszystko pozamykane także ok. Narazie kaszel tego nie rusza ufff. No i nadal jest dziewczyna, ale jakos ciężko nam z mężem uwierzyc. Teraz za tydzien mam panstwowa wizytę u innego lekarza u tego co mowil ze prawdopodobnie chlopak i zobaczymy co teraz powie. A 15 grudnia mam połówkowe u syna tego lekarza do którego chodzę prywatnie bo tez jest ginekologiem genetykiem. I jak on potwierdzi dziewczynę to juz wtedy uwierzę

reklama
Do góry