E
Em82
Gość
Moje życie bez czekolady nie ma sensu [emoji33][emoji23][emoji23][emoji23]Nie mogę, jestem uzależniona od czekolady. Nawet się nie podejmę. [emoji1787]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje życie bez czekolady nie ma sensu [emoji33][emoji23][emoji23][emoji23]Nie mogę, jestem uzależniona od czekolady. Nawet się nie podejmę. [emoji1787]
Ja byłam uzależniona. Tabliczka dziennie to było minimumMoje życie bez czekolady nie ma sensu [emoji33][emoji23][emoji23][emoji23]
Gratulacje z okazji slubu!Witam wszystkie staraczki, dolączam do Was jako świeża mężatka
To nasz pierwszy cykl, wcześniej 3 lata tabletki anty, ostawione miesiąc temu dzień przed ślubem, więc jeszcze nie miałam "normalnej" miesiączki tylko tą z odstawienia. Dziś 29 dzień cyklu, wszystko boli jak na miesiączkę ale po tabletkach może się nie pojawić tak szybko, choć po cichu liczę, że nie pojawi się z innego powodu
Chcę Was spytać o testy ciążowe. Tyle czytam i na różnych forach raz jakieś polecają, a na innym już podobno pokazuje jakiś kreskę bez ciąży... Jakie ze swojego doświadczenia możecie polecić, tak, żeby nie robiły niepotrzebnego zamętu?![]()
Ale na co czekać jak jest wyraźna 2 kreska? GratulacjeDziewczyny 30 dc, taki wynik dziś rano, test Facelle strumieniowy. Beta czy czekac dalej?
Gratuluję!Dziewczyny 30 dc, taki wynik dziś rano, test Facelle strumieniowy. Beta czy czekac dalej?
Ciąża! GratulacjeDziewczyny 30 dc, taki wynik dziś rano, test Facelle strumieniowy. Beta czy czekac dalej?