Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba bym zwariowała jeśli miała bym czekać do 29 styczniaz ciekawości zadzwoniłam dzisiaj do przychodni przy szpitalu w którym chce rodzic, na kiedy jest termin do ginekologa na NFZ. Pani doktor może mnie przyjąć na pierwsza wizytę 29 stycznia. Także tego![]()
Ale powiedziałaś że masz pozytywny i jesteś w ciąży i chcesz potwierdzić? Bo oni wtedy muszą Cię szybciej przyjąć i nawet na NFZ musi się znaleźć szybszy terminz ciekawości zadzwoniłam dzisiaj do przychodni przy szpitalu w którym chce rodzic, na kiedy jest termin do ginekologa na NFZ. Pani doktor może mnie przyjąć na pierwsza wizytę 29 stycznia. Także tego![]()
Mi też apka pokazuje 6 sierpnia ale sama już nie wiem czy w to wierzęWitam się z Wami serdeczniedwie kreseczki podwójnie sprawdzone są, a apka pokazuje termin na 6 sierpnia
Oprócz uczucia rozpierania w piersiach nie mam żadnych dolegliwości. O ciąży wie małżon i syn. Obaj bardzo się cieszą. A reszta najbliższej rodziny dowie się przy choince.
Chciałabym bardzo prowadzić ciążę w przychodni przyszpitalnej. Przy pierwszej ciąży wyszło mi to na dobre. Ciekawe jak z terminami![]()
Fajnie, że zbiera się tu spora grupka, będzie nam raźniej![]()