Wiadomo jakis pedicytamol, termometr, podklady poporodowe ja akurat to mam dlatego nie zamawiałam.Dziękuję;**. Ja kosmetyki musze wybierac bardzo dokładnie bo moja corka ma atopowe zapalrnie skory
i jest tragedia. Wiec znajac moje szczęście i druga będzie miala...
reklama
Najważniejsze miec pampersyJa też skorzystam, bo biorąc pod uwagę, że będę wszystko kupować na ostatnią chwilę w styczniu, to przyda mi się mieć jakąś koncepcję
.

Sylwia99
Fanka BB :)
No u mnie wczoraj były prenatalneEleganckoJa mam przed świętami wizytę odrazu zrobię trzecie badanie prenatalne. Robiłaś już?
Wiecie, ze ja nawet nie wiedziałam ze sa prenatalne 3 trynestruNo u mnie wczoraj były prenatalne![]()

MimiiMalwina
Robiłaś 3d ?No u mnie wczoraj były prenatalne![]()
Nie wszyscy robiąWiecie, ze ja nawet nie wiedziałam ze sa prenatalne 3 trynestru![]()
Ewq9
Ja na prenatalne 1 i 2 trymestru byłam u specjalnego lekarza który takie robi, a teraz 3 trymestru będzie mi robić lekarz prowadzący, ale nawet nie wiem kiedy [emoji38]
Wiecie, ze ja nawet nie wiedziałam ze sa prenatalne 3 trynestru [emoji23]
Juz sobie poczytałam trochęNie wszyscy robią![]()

Tak, dokładnieJuz sobie poczytałam trochęi w sumie nie nazwal tego usg prenatalnym ale wszydtko mi zrobil. Przeplywy sprawdzal łozysko itp.
reklama
Sylwia99
Jak to lekarz stwierdził, że jest to pół 3d, bo łożysko przy główce przeszkadzałoRobiłaś 3d ?