Pełna nadzieji
Fanka BB :)
Jestem szczęściara bo na chwilę obecną mdłości brak! Jedynie rano koło 4 się budzę i jakoś mi tak dziwnie źle ale zasypiam do 6 [emoji846] moze właśnie ze jest duży odstęp czasu od jedzenia...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Już nie robie, czekam spokojnie..Tak teraz zrobię, dziękuję Ci bardzoTy jeszcze będziesz robić betę w przyszłym tygodniu czy czekasz już na wizytę?
Beta w późniejszych tygodniach wolniej przyrasta. Czekamy na wieści z wizytyDzisiejsze wyniki: B-HCG Beta-gonadotropina kosmówkowa 111783,0 mIU/ml
Progesteron (N55) 18,70 ng/ml
Słaby przyrost bety![]()
Pytanie do dziewczyn które już rodziły, czy zauwazylyscie ze coś zaczyna się dziać z waszym obwodem brzucha?bo ja od wczoraj mam takie dziwne wrażenie jakby spodnie zrobiły się za małe
Będzie Nas więcej, ja tez mam wizytę 23.12[emoji846]
Mnie bardzo boląDziewczyny czy bolą was tak piersi ? Ja dziś mam tak obrzmiale i bolące jakbym miała zaraz wykarmic całą armię dzieci :/ w 1 ciąży tak nie miałam.
mnie z kolei w poprzednich bolały, a teraz nie mam ani mdłości ani nie czuję piersiDziewczyny czy bolą was tak piersi ? Ja dziś mam tak obrzmiale i bolące jakbym miała zaraz wykarmic całą armię dzieci :/ w 1 ciąży tak nie miałam.
Taak ja tak mam! Ale dopiero od kilku dni, wcześniej w ogóle mnie nie bolały i nagle z dnia na dzień stały się mega tkliwe. Wole to niż mdlosci ;DDziewczyny czy bolą was tak piersi ? Ja dziś mam tak obrzmiale i bolące jakbym miała zaraz wykarmic całą armię dzieci :/ w 1 ciąży tak nie miałam.