Również trzymam kciukiU mnie dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zanikowy, drugi pusty, kolejna wizyta 4-01, mam 30. % że będzie widać zarodek

Ja się za to nabawiłam zapalenia układu moczowego

Kajojcia faktycznie co za gbur

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Również trzymam kciukiU mnie dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zanikowy, drugi pusty, kolejna wizyta 4-01, mam 30. % że będzie widać zarodek
DziękiByłam ostatnio we Wrocławiu u lekarza. U Pani ginekolog. Byłam w szoku ze lekarz mi takie podejście. Wszystko mi na usg pokazywała wyjaśniała, później jakie witaminy, jakie badania zrobić kiedy na kolejnawl wizytę. Ogólnie nie spieszyła się nigdzie.
Agnieszka Zabielska, jeżeli ten tu co mam za tydzień wizytę nie spodoba mi się to będę jeździć do Wrocławia do niej.
Kurcze. Mi w pierwszej ciąży też jeden zanikł.U mnie dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zanikowy, drugi pusty, kolejna wizyta 4-01, mam 30. % że będzie widać zarodek
Też tak mam, czasem jak na miesiączke a czasem takie kłucie aż zastanawiam się czy to normalneJa dzisiaj 8+1mdlosci nie mam, to znaczy nie nazwałabym tych odczuć mdlosciami, coś bliżej nieokreślonego od czasu do czasu co bardziej przypomina odczucie glodu.
poza tym czuje się dobrze, pojawił się niedawno bol piersi i pobolewa mnie brzuch, czy też tak masz?
Ja gdzieś czytałam że beta w pierwszych tygodniach szybciej wzrasta a potem trochę hamuje, więc wydaje mi się że jest szystko będzie ok ! Jak na razie wszystko mieści się w normie - trzymam kciukiTo znowu jaz racji tego, że ze mnie panikara (mniej bolą mnie piersi) zrobilam bete jeszcze raz choć w odstępie 5 dni. Aktualnie 5+2 albo 5+1.
16.12 beta 323
18.12 beta 806
23.12 beta 4389.
Przyrost ostatniej według kalkulatora 98%, pierwszy przyrost był 140%.
Myślicie, ze jest ok? Przyrost spadał u Was?
Wizyta u lekarza 30.12 (szybciej się nie da bo ma urlop) Zobacz załącznik 1218276