reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Tak w ogóle to się tak stresuje tym wynikiem, że jak zasnęłam to same kartki z wynikami mi się śniły. I to na poziomie kilku tysięcy 🤣

Tak w ogóle to się tak stresuje tym wynikiem, że jak zasnęłam to same kartki z wynikami mi się śniły. I to na poziomie kilku tysięcy 🤣

Tak, zaraz po tym jak napisalam wam 😂 wyszłam z wanny i mu powiedziałam, i rodzica też bo sie popłakałam i już bym nie ukryła 😂😂
Radość była? 😁Mój narzeczony wie jak wygląda sytuacja. Jak wróciłam z bety o 8 to się jeszcze położyłam na chwilę. Koło 9 mnie budził, czy na pewno byłam 🤣 ja mam ten plus, że laboratorium jest w moim bloku. Jak się kiedyś uda to nie wiem jak to powiedzieć rodzicom. Mega się boję przekazywać takie wieści 😁 ale na pewno nie powiem dopóki nie będę miała potwierdzenia od lekarza, że wszystko jest w porządku.

Jak ochłoniesz to napisz nam krok po kroku jak mijał ten cykl, co brałaś itp [emoji3590]
Leżę przed telewizorem więc juz na spokojnie mogę😊
Od początku starań miałam kupiony kwas foliowy, olej z wiesiołka i pregna start, ale fakt jest taki ze to był jedyny cykl w którym tych witaminek regularnie nie brałam poza kwasem foliowym 😊
To był mój pierwszy cykl z aplikacja i testami owu, owulacje potwierdzona testem mialam 22 dc 😊
Test owu robiłam ok. 10 rano, przytulanki były tego dnia dwa razy koło 12 i 21, pozniej ok 2 dni przerwy 😊
Jezeli chodzi o objawy to do terminu @ ciągle myślą ze będzie, test w dniu miesiączki był negatywny i miałam plamienie ( sluz brązowy i jakby kilka kropeczek krwi takiej żywo czerwonej)
I z takich objawów które mogły świadczyć o ciąży, to wszystkie zapachy czułam mocniej, na piersiach pojawiły sie widoczne żyłki no i temperatura, mierzylam ją trochę jak dziecko we mgle, ale od owulacji ciągle byla ok. 37 i więcej 😊

reklama
Radość była? 😁Mój narzeczony wie jak wygląda sytuacja. Jak wróciłam z bety o 8 to się jeszcze położyłam na chwilę. Koło 9 mnie budził, czy na pewno byłam 🤣 ja mam ten plus, że laboratorium jest w moim bloku. Jak się kiedyś uda to nie wiem jak to powiedzieć rodzicom. Mega się boję przekazywać takie wieści 😁 ale na pewno nie powiem dopóki nie będę miała potwierdzenia od lekarza, że wszystko jest w porządku.
Mąż patrzył na test i pytał czy pozytywny ma tak wyglądać 😂🤦‍♀️ i chyba dalej do nas nie dociera 😂😊 a rodzice bardzo szczęśliwi 😊 reszta sie dowie dopiero po 12 tc

Do góry