Wiem wiem, że robi się później chodziło mi o to, że jak będę w 10 tyg to nie będzie za późno żeby się zapisać bo np terminu nie będzie.Badania prenatalne robi się między 11 a 13 tygodniem więc 10. tydzień to za wcześnie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiem wiem, że robi się później chodziło mi o to, że jak będę w 10 tyg to nie będzie za późno żeby się zapisać bo np terminu nie będzie.Badania prenatalne robi się między 11 a 13 tygodniem więc 10. tydzień to za wcześnie.
To u mnie podobnie są takie pełniejsze, większe sutki ale barwy jeszcze nie zmieniły i bardzo dużo widocznych żył. Pobolewają mnie po bokach czasem lekko swędzą.Badania prenatalne robi się między 11 a 13 tygodniem więc 10. tydzień to za wcześnie
większe sutki oraz zmiana koloru plus widoczne żyły, urosły nieco
Myśl pozytywnie.. Mnie rano mniej bolały. A teraz znów bolą.. Będzie dobrze.. Jutro się kropek pokaże pięknie..Mnie dziś przestały bolec piersi, kilka dni bolaly mnie same sutki, teraz nic. Ogółem mam mega złe przeczucia i chce mi się płakać... Dobrze, ze jutro rano pierwsza wizyta u lekarza. Aktualnie 6+1.