Ja 6+3 i rano mdłości w zależności od dnia czasem mocniej je odczuwam a czasem łagodnie. Chodzę późno spac, ale śpię długo a mimo to 2h po wstaniu czuje się zmęczona i leżę przed tv, ale nie zdarzyło mi się usnac w dzień. Jestem też wrażliwa na zapachy
We wtorek wizyta, jeszcze się nie stresuje, ale już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Dziewczyny w tym Nowym Roku życzę wszystkim zdrówka, spokoju i samych pozytywnych wieści 
reklama
Straszne zmęczenie i senność mnie dopada. Trochę sobie nie wyobrażam powrotu do pracy po urlopieCzy Wy tez czujecie się takie zmęczone? Nie wiem czy to wynika z tego wolnego czasu o nic nie robienia czy bardziej z ciąży, ale to jest straszne - nie mam na nic siły![]()
Ja też dziś 7 tydzień rozpoczęłam. Ale już wizytę z seruszkiem miałam.. Teraz 15.01 kolejna..Witamy [emoji846] będziemy miały podobny termin ja dziś 7+0 i pierwsza wizyta też 4.01 o godz. 11.30, nie robiłam bety ani żadnych innych badań czekam na wizytę. Termin wyznaczyła mi moja ginekolog uznała że wcześniej nie ma sensu przychodzić. Rozumiem dziewczyny, które są w pierwszej ciąży wtedy też wizytę umawiałam jak najszybciej żeby zobaczyć czy wszystko w porządku [emoji6] w kolejnej ciąży byłam już spokojniejsza i podejście nieco się zmienia.
Anitaaaa1993
Fanka BB :)
HejkaCześć dziewczyny ! Chciałam się zameldować w sierpniowych mamach!Po 9 cyklach staran- II kreski. Bez q na razie dobrze rośnie a po świętach USG. Czy was też brzuch pobolewa - mam. Takie kłucia w podbrzuszu trochę jak na okres od 2 dni. Mam nadzieję że wszystko będzie ok. U mnie to 4t6d
Pozdrawiam !
Gratulacje
Anitaaaa1993
Super gratulacjeAnita, u mnie w 5t6d był zarodek z serduszkiemtakże u Ciebie za tydzień też zapewne będzie
NattaliaKrk
U mnie już były wymioty, nudności, zmęczenie i cały czas się czuje jak nie ja jeśli chodzi o energię. Totalnie inna ciąża niż poprzednia. Jeść mi się nie chce, spać w nocy nie mogę.
Ja tez jakoś nie mogę się ogarnąć, wcześniej było okej, a ten 9 tydzień już po prostu mnie złamał... Nie mam na nic siły, zapachy to masakra, piersi aż mnie parzą, ssie mnie co chwila na żarcie, pije jak smok i latam siku. Kurde, a taki był ze mnie bezobjawowy zawodnik do tej pory.
Anitaaaa1993
Uuu... Oby szybko minelo to złe samopoczucie. Ja coś w nocy spać tez nie mogę, albo inaczej budze się i juz zasnąć nie mogę....U mnie już były wymioty, nudności, zmęczenie i cały czas się czuje jak nie ja jeśli chodzi o energię. Totalnie inna ciąża niż poprzednia. Jeść mi się nie chce, spać w nocy nie mogę.
reklama
krecona94
Ja tak samo. USG też 27.07 a z miesiączki 1.08
ale udało nam.sie w pierwszym cyklu starań po odstawieniu tabletek więc ciężko wyczuć kiedy była owulacja, a staraliśmy się bardzo intensywnie [emoji16][emoji16][emoji16]
I ja też koniec lipca. Wg on 31/7 wg ostatniego USG 27/7 aplikacja mówi 10+2