reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Póki co zaczynam wlewy na polecenie immunologa. Nic na temat fazy cyklu mi nie powiedział. Wlewy robię w przychodni pod okiem lekarza POZ a nie w klinice. 18 stycznia mam wizytę u nowego ginekologa. Zobaczymy czy coś dookreśli w kwestii leczenia. Mam komórki NK 19.3 %. A w jakiej fazie cyklu Ty robisz ? Jak należy? Ja mam tylko info że co 3- 4 tygodnie.
Ja nie miałam butelek tylko worek.
Ile po owulacji lekarz zaleca Ci wlew ?
Daj znać jak będziesz po, ciekawa jestem czy tylko ja taka wrażliwa na to jestem [emoji6]

Dziękuję! Nie chcę się nakręcać, ale jestem pozytywnie nastawiona. Przedwczoraj skoczyła mi znowu sporo temperatura i miałam dziwny, pulsujący ból z lewej strony u dołu przez kilkanaście minut, potem jeszcze przez kilka minut. Wczoraj też przez kilka minut. Dziś cisza, ale temp ciągle wyższa. Jak każda z nas mam bardzo nadzieję, że się udało... Jutro/pojutrze powinna mi trochę spaść temp... Zobaczymy...
Mam nadzieję, że Tobie @ już też nie przyjdzie. :)

Dziękuję! Nie chcę się nakręcać, ale jestem pozytywnie nastawiona. Przedwczoraj skoczyła mi znowu sporo temperatura i miałam dziwny, pulsujący ból z lewej strony u dołu przez kilkanaście minut, potem jeszcze przez kilka minut. Wczoraj też przez kilka minut. Dziś cisza, ale temp ciągle wyższa. Jak każda z nas mam bardzo nadzieję, że się udało... Jutro/pojutrze powinna mi trochę spaść temp... Zobaczymy...
Mam nadzieję, że Tobie @ już też nie przyjdzie. :)
bardzo bym tego chciała... Już czas na drugiego dzidziusia ☺️ No ale niestety nie zawsze jest tak jak byśmy chciały 🤷‍♀️ I dziękuję 😘 Tobie też tego życzę aby zamiast @ były ⏸️ 🤞🤞

reklama
Do góry