Ale zdajesz sobie sprawę, że w Pl nie ma adopcji ze wskazaniem, chyba, że jest to rodzina?Szukam kochającej rodziny dla mojego jeszcze nienarodzonego dziecka.
reklama
Agnieszka_1988
Fanka BB :)
Póki co zaczynam wlewy na polecenie immunologa. Nic na temat fazy cyklu mi nie powiedział. Wlewy robię w przychodni pod okiem lekarza POZ a nie w klinice. 18 stycznia mam wizytę u nowego ginekologa. Zobaczymy czy coś dookreśli w kwestii leczenia. Mam komórki NK 19.3 %. A w jakiej fazie cyklu Ty robisz ? Jak należy? Ja mam tylko info że co 3- 4 tygodnie.
Ja nie miałam butelek tylko worek.
Ile po owulacji lekarz zaleca Ci wlew ?
Daj znać jak będziesz po, ciekawa jestem czy tylko ja taka wrażliwa na to jestem [emoji6]
blanny
Ale można w urzędzie zgłosić mężczyznę jako ojca przed porodem jeszcze i potem się zrzec praw. I wtedy mężczyzny żona może dziecko przysposobić. To przykładowe rozwiązanie.Ale zdajesz sobie sprawę, że w Pl nie ma adopcji ze wskazaniem, chyba, że jest to rodzina?
blanny
U mnie 28 DC. Za dwa dni powinnam mieć @. Ale ja czekam kilka dni spóźnienia i dopiero wtedy testuję.Hej kochane
Dziś u mnie 34dc- 14dpo = test negatyw.
Czekam co dalej, @ brak.
A jak u Was na jakim etapie jesteście?
AniaL92
To trzymamU mnie 28 DC. Za dwa dni powinnam mieć @. Ale ja czekam kilka dni spóźnienia i dopiero wtedy testuję.
blanny
Dziękuję! Nie chcę się nakręcać, ale jestem pozytywnie nastawiona. Przedwczoraj skoczyła mi znowu sporo temperatura i miałam dziwny, pulsujący ból z lewej strony u dołu przez kilkanaście minut, potem jeszcze przez kilka minut. Wczoraj też przez kilka minut. Dziś cisza, ale temp ciągle wyższa. Jak każda z nas mam bardzo nadzieję, że się udało... Jutro/pojutrze powinna mi trochę spaść temp... Zobaczymy...To trzymam
Mam nadzieję, że Tobie @ już też nie przyjdzie.
AniaL92
bardzo bym tego chciała... Już czas na drugiego dzidziusia No ale niestety nie zawsze jest tak jak byśmy chciały I dziękuję Tobie też tego życzę aby zamiast @ byłyDziękuję! Nie chcę się nakręcać, ale jestem pozytywnie nastawiona. Przedwczoraj skoczyła mi znowu sporo temperatura i miałam dziwny, pulsujący ból z lewej strony u dołu przez kilkanaście minut, potem jeszcze przez kilka minut. Wczoraj też przez kilka minut. Dziś cisza, ale temp ciągle wyższa. Jak każda z nas mam bardzo nadzieję, że się udało... Jutro/pojutrze powinna mi trochę spaść temp... Zobaczymy...
Mam nadzieję, że Tobie @ już też nie przyjdzie.
reklama
Można faceta podać jako ojca dziecka A potem zrzec się praw.Ale zdajesz sobie sprawę, że w Pl nie ma adopcji ze wskazaniem, chyba, że jest to rodzina?
Podziel się: