• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Hej tez mam na sierpień 😊 koniec 8 tygodnia.
Jak narazie to straszne mdłości zero apetytu i teraz brak sił i huśtawka nastroju.
A jak u was ?
Dużo nas tu jest ?
Zero objawów, najchętniej chodziłabym codziennie na usg, ze to nie wymysł mojej wyobrażni :P wydaje mi się, że przynajmniej 20 nas jest, albo i więcej, ale dowiemy się za kilka dni, jak założą nam prywatny watek

Cześć, ja mam termin na 27.08. Na usg byłam przed sylwestrem i był pęcherzyk i 5tydzien. Kolejna wizyta 20.01. Teraz 6t4d. To moja pierwsza ciąża po 4 latach starań. Dopiero zaczynam więcej czytać i dowiadywać się na temat ciąży bo szczerze już myślałam że mnie to nie spotka.
Gratulacje! chyba najdłuższy staż starań masz z nas wszystkich, 2020 będziesz raczej dobrze wspominać :D

Hej tez mam na sierpień [emoji4] koniec 8 tygodnia.
Jak narazie to straszne mdłości zero apetytu i teraz brak sił i huśtawka nastroju.
A jak u was ?
Dużo nas tu jest ?
Z objawów najbardziej dokuczają mi piersi. Bolą praktycznie cały czas od czasu kiedy miałam mieć miesiączkę. Poza tym zwiększony apetyt zamiast mdłości. Z czego mój mąż jest szczególnie zadowolony bo jestem z tych bardziej szczupłych. I od kilku dni boli mnie delikatnie w krzyżu. Poza tym senność i zmęczenie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry