reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

reklama
Ja dostałam od siostry wczoraj tyle ciuszków że już nic nie kupuje dla Naszego syneczka:-):tak::tak:
dużo kaftaniczków, bodziaczki, śpioszki, czapeczki, sweterki, spodenki, kombinezonik na zimę, pajacyki cieplutkie welurkowe i takie bawełniane, skarpetusie, piżamki do spania, rożek i kocyk gruby do wózka :tak:

Tolka, Fajnie Ci...ja niestety nie mam nikogo w rodzinie z małym dzieciaczkiem, ale za to wygralam na allegro kilka rzcezy, a Pani, od której to kupiłam dodała prawie drugie tyle gratisów..więc kupuję juz tylko pościel, kocyk i wyprawkę do szpitala...

:shocked2:No łaśnie na tapecie pościele i ja już zgłupiałam bo ja potrzebuje takiej z wypełnieniem i nie za drogiej po przystepnej cenie a te co dziewczyny wczesniej podały to sa suuuper ale trzeba wypełnienia dokupic i zawsze dodatkowy koszt:baffled::nerd:

Kathy_24 - zobacz na allegro są też same wypełnienia i może mają odrazu do tego pościel zawsze by był jeden koszt wysyłki :tak:;-)

reklama
Do góry