reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

mojemu dziecku spodobalo sie chodzenie...caly czas podnosi sie i idzie gdzies, upada, wstaje i znowu gdzies lezie ...ale to komicznie wyglada :-D

reklama
poradźcie coś na bardzo suchą skórę u dzieci?
bambino, nivea baby, oliwki i kremy nie działają:baffled:

agutek - wg mnie to standardowo w lepszym standardzie:-D

witam po pracy:tak:

roksi - ale tanie te sandałki:szok:u nas Wójcik ma same ubrania - szkoda:baffled:
u nas bardzo rzadko pojawiają się butki a jak już są to bardzo szybko schodzą:baffled:

Agutku bardzo ladne te pokoiki i w ogóle ogródek:tak: szkoda że ja nie mogę sobie zarezerwować wcześniej:angry:

Madzikm chyba najlepsze będzie oillatum:tak: ewentualnie najpierw wypróbuj Jonsona lawendowy w filotetowym opakowaniu:tak: my używamy cały czas:tak:

poradźcie coś na bardzo suchą skórę u dzieci?
bambino, nivea baby, oliwki i kremy nie działają:baffled:

polecam zwykłą ciekłą parafinę (do kupienia w aptece za ok 2 zł butelka). u nas przy atopowym znakomicie się sprawdza a balsamy/ kremy typu oilatum balnemum czy emolium są na bazie parafiny w 80 - 90%.
Spróbuj, bardzo natłuszcza

polecam zwykłą ciekłą parafinę (do kupienia w aptece za ok 2 zł butelka). u nas przy atopowym znakomicie się sprawdza a balsamy/ kremy typu oilatum balnemum czy emolium są na bazie parafiny w 80 - 90%.
Spróbuj, bardzo natłuszcza
ja muszę zakupic taką parafinę bo strasznie mi się skóra na nogach wysusza:wściekła/y:

Madziakim my uzywamy jonsona kwiatowa :tak: (taka pomaranczowa :tak:) jestem zadowolona :blink:

Roksi ja tez mam straszny problem z wysuszajacymi sie nogami :baffled: i tez moze sprobuje z ta parafina jak pojade do Pl :tak:

reklama
dzien doberek :-)

Agutku bardzo ladne te pokoiki i w ogóle ogródek:tak: szkoda że ja nie mogę sobie zarezerwować wcześniej:angry:

Szczerze...to ja tez nie wiem kiedy bede miala urlop, a raczej czy dostane go w planowanym przeze mnie terminie ;-) Ale jesli czekalabym do czerwca zeby miec pewnosc to w zyciu nie znalazlabym juz takiej kwatery :sorry2: Takze podjelismy z mezem ryzyko :-pJak sie powie, ze ma sie juz zaplacona rezerwacje to chyba mi nie zabronia isc na urlop, tymbardziej, ze to sezon letni, czyli u nas martwy sezon, bo polowy zalogi nie ma :-)

Tylko facet mi jeszcze nie odpisal :dry:
No i zeby jeszcze pogoda byla jakas w sierpniu :baffled: Oby przynajmniej nie padalo :sorry2:

U nas zaczynaja sie chyba problemy z moim wychodzeniem do pracy. Corcia dzisiaj wstala, ja ja wzielam na raczki i przekazalam babci, a ta zaczela sie od babci wyrywac do mnie, lapac mnie za twarz i ciagnac :sorry2:Na szczescie nie plakala :sorry2: I znowu w nocy sie czesto przebudzala :baffled:

Do góry