A
Agutek
Gość
mojemu dziecku spodobalo sie chodzenie...caly czas podnosi sie i idzie gdzies, upada, wstaje i znowu gdzies lezie ...ale to komicznie wyglada 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a oilatum?
u nas bardzo rzadko pojawiają się butki a jak już są to bardzo szybko schodząroksi - ale tanie te sandałkiu nas Wójcik ma same ubrania - szkoda
![]()
poradźcie coś na bardzo suchą skórę u dzieci?
bambino, nivea baby, oliwki i kremy nie działają![]()
ja muszę zakupic taką parafinę bo strasznie mi się skóra na nogach wysuszapolecam zwykłą ciekłą parafinę (do kupienia w aptece za ok 2 zł butelka). u nas przy atopowym znakomicie się sprawdza a balsamy/ kremy typu oilatum balnemum czy emolium są na bazie parafiny w 80 - 90%.
Spróbuj, bardzo natłuszcza
Agutku bardzo ladne te pokoiki i w ogóle ogródekszkoda że ja nie mogę sobie zarezerwować wcześniej
![]()