reklama
Moja ginekolog zaleciła mi zapisać się na prenatalne 3 tygodnie od ostatniej wizyty, a za kolejne trzy na zwykłą wizytę12 stycznia byłam na wizycie u gin, 12 lutego mam prenatalne. Myślicie, że w między czasie mam się jeszcze umówić na wizytę kontrolną? Jak często Wy chodzicie?![]()
Prenatalnych ona nie robi, więc u niej przerwę w wizytach będę miała 6 tygodniową.
No ale podsumowując wizyty akurat teraz wypadna co 3 tygodnie.
Ja byłam na wizycie 9.01 A następna wizyta prenatalne 8.02. Niewiem jak wytrzymam te 3 tygodnie jeszcze najchętniej to bym chodziła sprawdzać co u maleństwa co drugi dzień. Korci by pójść jeszcze w między czasie. Ale lekarz raczej wie co robi skoro tak ustawia terminy wizyty. [emoji16]
12 stycznia byłam na wizycie u gin, 12 lutego mam prenatalne. Myślicie, że w między czasie mam się jeszcze umówić na wizytę kontrolną? Jak często Wy chodzicie?![]()
Mój też wychodzi. Wzięłam leki i idę w kimono póki dziecko śpi. Bo nie wiadomo o której Łaskawca wstanie, 6 może 8?
Ale nas tu dużo na sierpień
Ja wizyty miałam co ok.4 tyg. Na końcu częściej plus ktg. Chyba że coś się działo to wtedy do mojej do szpitala miałam jeździć.
Ale nas tu dużo na sierpień
Ja wizyty miałam co ok.4 tyg. Na końcu częściej plus ktg. Chyba że coś się działo to wtedy do mojej do szpitala miałam jeździć.
MamaLili89
Aktywna w BB
Dokładnie tak [emoji4] a ile ma lat Twoja Lila? [emoji4]I jeśli Twój nick nie kłamie to mamy też córki o tym samym imieniu. Liliana
Hej,
u mnie niedługo 12tc i jeszcze brzuszka nie widać, rano nadal płaski ale xa to wieczorem mam taki wzdęty że masakra
Ja również używam od początku ciąży Palmers i akurat lubię ten zapach.
Co do pracy to będę pracować do końca, mam wysoką funkcję ale na szczęście w większości pracuję zdalnie.
Czekam za otwarciem grupy zamkniętej.
Życzę wszystkim miłego dnia
u mnie niedługo 12tc i jeszcze brzuszka nie widać, rano nadal płaski ale xa to wieczorem mam taki wzdęty że masakra
Ja również używam od początku ciąży Palmers i akurat lubię ten zapach.
Co do pracy to będę pracować do końca, mam wysoką funkcję ale na szczęście w większości pracuję zdalnie.
Czekam za otwarciem grupy zamkniętej.
Życzę wszystkim miłego dnia
reklama
Mi od kilku dni włączyły się ogorki kiszone nie ma posiłku bez ogórkaJa w sumie nie mam żadnych zachcianek i częściej nie mam ochoty na żadne posiłki, czuję głód i wiem że muszę zjeść, ale jem obojętnie co byle nie czuć głodu. I o ile to że nie mam zachcianek mnie cieszy to chciałabym wiedzieć co chce zjeść po prostu![]()