Destino
Fanka BB :)
Mogą powodować np zapalenie okostnej, czy ogólny stan zapalny zagrażając ciąży. Stąd wszelkie stany zapalne trzeba levzycA co maja zatoki do poronien? Pytam z ciekawości, bo prawdopodobnie miałam zatkane przez 10 dni niedawno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mogą powodować np zapalenie okostnej, czy ogólny stan zapalny zagrażając ciąży. Stąd wszelkie stany zapalne trzeba levzycA co maja zatoki do poronien? Pytam z ciekawości, bo prawdopodobnie miałam zatkane przez 10 dni niedawno
Konkretnie chodzi o przyjęcie ciężarnej w II trymestrze z wysokim crp. Nie chcę uprawiać forumowej fantastyki naukowej ani straszyć, więc napiszę zachowawczo, że ludzie bagatelizują takie choroby, chodzą z bólem i "ropą" tygodniami a w stanie ciąży trzeba być w porozumieniu z ginekologiem i mówić też o "ropie" z zatok (a także świdrującym bólu zęba czy zastrzale paznokcia).A co maja zatoki do poronien? Pytam z ciekawości, bo prawdopodobnie miałam zatkane przez 10 dni niedawno
Ktory jesteś dzień cyklu?Dziewczyny jestem po pierwszej @ po poronieniu dzisiaj cień cienia na teściejutro powtórzę i wtedy zacznę się cieszyć mimo wszystko co ma być to i tak się stanie wiec nie będę siedzieć i się zamartwiać
))
26 dzień.Ktory jesteś dzień cyklu?
Owulacja potwierdzona u gina. Zeszła ciąża tez już o tym czasie pokazała mi cień drugiej kreskiKtory jesteś dzień cyklu?
Rozumiem że cień testu ciążowego. Trzymamy kciuki.Owulacja potwierdzona u gina. Zeszła ciąża tez już o tym czasie pokazała mi cień drugiej kreski)) dlatego wiedziałam kiedy testować
![]()
Trzymam kciukiDziewczyny jestem po pierwszej @ po poronieniu dzisiaj cień cienia na teściejutro powtórzę i wtedy zacznę się cieszyć mimo wszystko co ma być to i tak się stanie wiec nie będę siedzieć i się zamartwiać
))
Świetna wiadomośćOwulacja potwierdzona u gina. Zeszła ciąża tez już o tym czasie pokazała mi cień drugiej kreski)) dlatego wiedziałam kiedy testować
![]()
Ja 22dc. Też wiem kiedy była owulacja, ginekolog potwierdziła. Nie powiem, też mam nadzieję że się udało. Ale by było... cudownieOwulacja potwierdzona u gina. Zeszła ciąża tez już o tym czasie pokazała mi cień drugiej kreski)) dlatego wiedziałam kiedy testować
![]()