A ja mam co do tego ambiwalentne odczucieJa tez chce juz![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja mam co do tego ambiwalentne odczucieJa tez chce juz![]()
Ja o dziwo wczoraj po pobudce koło 12, ładnie zasnęłam koło 24/1, ale już przed 9 (aktualnie dla mnie to środek nocy niemalże) obudził mnie telefon ze sklepu (problemy z zamówieniem) i potem już ciężko mi było zasnąć, a wiedziałam, że muszę, bo będę nieżywa i jak w końcu się udało, to przed 13 wstałamJa bez snu od 2 w nocy ;D juz bylam zjeść i ugotować makaron bo co tu robic ;P oczy ze zmęczenia bola, glowa boli, mala sie przeciaga a matka dalej nie moze usnac ;D
Ja nie liczę, ale jeszcze sporo - niecały miesiąc do terminuIle dni Wam zostało do porodu ?![]()
Na kiedy masz termin?Ja nie liczę, ale jeszcze sporo - niecały miesiąc do terminu![]()
U mnie wciąż bez zmian, może ciut mniej gęsty, ale duużo, z czopem to raczej nie ma nic wspólnego. Jak tak sobie czytam co się u was dzieje i zmienia, to się zastanawiam czasem, czy jesteśmy na tym samym etapie ciążyDziewczyny jak u was ze śluzem na koniec? U mnie duzo wodnisty, i ciągnący... Troche czop a troche nie. Sama nie wiem![]()
O kurdeHej! Tak piszecie, że powoli zaczynacie mieć jakieś objawy i czekacie na akcje, a ja to chyba ostatnia urodzęTermin mam na sam koniec lutego, więc jeszcze miesiąc.
Jeśli chodzi o remonty i mieszkania to my będziemy wykańczać dom za chwilę (chyba, że on wcześniej nas wykończy). Nie wiem jak ja ogarnę wszystko z maluchem na pokładzie i drugim szalonym 2,5 latkiem
Ale nie mogę się już doczekać aż się przeprowadzimy, bo teraz mieszkamy na 4 piętrze w mieszkaniu 43m
![]()
Mój też ma dość często, ale raczej tak raz dziennie albo co 2 dni, kilka razy w ciągu dnia to się chyba nie zdarzyło, a słodkiego też jem sporoCzęsto czujecie że dziecko ma czkawkę?moja gwiazda ma średnio z 4 razy dziennie
nie wiem czy to od tego że dużo słodkiego jem?
![]()
A ja bylam na zakupach papmersy wzielam za 1gr z ta karta rossne[emoji16]jeszcze mleko mm kupilam w razie czego[emoji16]Mój też ma dość często, ale raczej tak raz dziennie albo co 2 dni, kilka razy w ciągu dnia to się chyba nie zdarzyło, a słodkiego też jem sporo [emoji85]
To ładnie sypiaszJa o dziwo wczoraj po pobudce koło 12, ładnie zasnęłam koło 24/1, ale już przed 9 (aktualnie dla mnie to środek nocy niemalże) obudził mnie telefon ze sklepu (problemy z zamówieniem) i potem już ciężko mi było zasnąć, a wiedziałam, że muszę, bo będę nieżywa i jak w końcu się udało, to przed 13 wstałamTakże dzisiaj pewnie nieprędko zasnę a i dzień taki pokręcony, bo ledwo wstałam, zjadłam śniadanie a tu już ciemno
![]()
Jak jeszcze sam zaprojektował, to dopiero zdolny chłop z niego! Mi to się wiele różnych wnętrz podoba, zwłaszcza kuchnia jest dla mnie ważna i mam dużo wizji, ale żeby tak stworzyć tą jedną jedyną to nie ma opcji, więc jak już kupimy coś swojego pewnie trzeba będzie na projekt jeszcze wydać, ew. kupić coś gotowego, ale w gotowym to zawsze coś jednak nie pasuje i taka robotaEee to zdolniache masz w domuMój też szaleje, mówi że sam Zrób i poddasze yhym powodzenia
Chodź zrobił u nas sam kuchnię. Sam zrobił projekt, pomierzyl ,zamówil płyty i potem to zlozyl meeega dumny z siebie był ja w sumie też. Jakby wiedział że ma pojęcie do tych spraw garderobę też by sam zrobił A tak musieliśmy płacić za nią 7 tyś..